Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 10

15min.lt kviečia žiūrėti: TV laidoje iš Europos pokerio turo pasirodo lietuvis

Praėjusią savaitę prieš pat Europos pokerio turo (EPT) San Remo etapo startą siūlėme jums pasižiūrėti pirmąjį epizodą iš praėjusio EPT sezono Londono etapo mūšio lauko. Šią savaitę pristatome jums antrąją laidą, kurioje jūsų laukia įspūdingos pokerio kovos bei šiek tiek lietuviško prieskonio tarptautiniame ringe.
Justas Semaška
Justas Semaška / pokernews.lt nuotr
Temos: 1 TV

62 žaidėjai iš 691 startavusio šiame etape tęsia kovą dėl didžiųjų prizų bei EPT čempiono titulo. Kova, EPT debiutantui, pokerio legendai Doyle Brunsonui jau baigėsi, tačiau Londono pokerio mūšio lauke tikrai netrūksta žvaigždžių. Prie stalų jūs išvysite Velso pokerio monstrą Roberto Romanello, Vokietijos pokerio meistrą Marviną Rettenmaierį, JAV vėliavą nešantį Stepheną O‘Dwyerį ir lietuvį Justą Semašką. Šį kartą mūsiškį stebėsime ir prie televizinio stalo.

Kaip visuomet, lietuviškai įgarsintoje TV laidoje jums į pagalbą ateis nuolatinis EPT kovų komentatorius Gaudrius Dzikaras. Jo pašonėje, kaip ir praėjusį kartą įsitaisė pokerio profesionalas iš Kauno Vytautas Milbutas. Linkime malonios peržiūros ir dar sykį primename, kad jau rytoj 15min.lt eteryje tiesioginis EPT San Remo etapo pagrindinio turnyro finalininkų mūšis prasidės apie 17 valandą.

VIDEO: EPT8 Londonas. 2 dalis

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius