-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 08 16

15min.lt lankytojus kviečiame stebėti EPT 8 sezono Barselonos kovas lietuviškai

Šiuo metu Barselonoje vyksta Europos pokerio sezono atidarymas, kurį vainikuose 9 sezono Europos pokerio turo (EPT) startas. Kasdien dalinamės naujienomis iš Katalonijos, o dabar kviečiame prisiminti tai, kas vyko prieš metus – žiūrėkite lietuvišką laidą iš EPT 8 sezono starto Barselonoje.
Andre Akkari
Andre Akkari

Praėjusiais metais lietuvių Barselonoje nebuvo tiek daug kaip šiemet (5300 įpirkos EPT pagrindiniame turnyre sekmadienį ketina startuoti daugiau nei 10 Lietuvos žaidėjų) ir toli žengti mūsiškiams nepavyko.

Šiandien kviečiame žiūrėti „PokerStars.net“ rengiamo EPT trečiosios dienos kovą, kai iš 811 žaidėjų liko tik 83. Visi jie jau pateko tarp prizininkų ir dabar stengiasi patekti tarp 24 stipriausiųjų, pratęsiančių kovą ketvirtoje dienoje.

Turnyrą tęsia daug žinomų žaidėjų – gausu šeimininkų atstovų, o prie televizinio stalo susiduria „PokerStars Pro“ komandos nariai Andre Akkari ir Matthiasas De Meulderis. Turnyro nugalėtojui atiteks 850 tūkst. eurų prizas, tad pakovoti tikrai yra dėl ko.

Stebėti įdomiausias konfrontacijas jums padės pokerio komentatorius Gaudrius Dzikaras ir paskutiniu metu išskirtinius rezultatus „PokerStars“ kambario turnyruose demonstruojantis Aleksandras Rusinovas. Gero žiūrėjimo!

VIDEO: EPT8 Barselona. 3 dalis

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius