Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2013 01 08

Bahamose vykstančiame „PokerStars.net Karibų nuotykio“ pokerio festivalyje – pirmieji lietuvių laimėjimai ir pirmosios nesėkmės

„PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) ringe užfiksuoti pirmieji lietuviški rezultatai, prasidėjo pagrindinio turnyro kovos ir laukiamos tiesioginės transliacijos nuo finalinių didžiųjų turnyrų stalų. Eugenijus Andruškevičius tapo pirmuoju lietuviu, šiemet įrašiusių savo vardą tarp prestižinio festivalio prizininkų.
Mindaugas Šimkus / LPSF nuotr.
Mindaugas Šimkus / LPSF nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Pokerio grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

300 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyre, kuriame prisiregistravo 174 žaidėjai, E.Andruškevičius nukeliavo iki penktosios vietos ir tapo pirmuoju mūsiškiu, šiemet iškovojusiu prizą PCA. Už šaunų pasirodymą tautiečiui atiteko 2 740 dolerių apdovanojimas.

Pirmasis Lietuvos atstovas startavo ir 10 000 dolerių įpirkos pagrindinio PCA turnyro 1A dienoje. Už vos 500FPP „PokerStars“ kambaryje PCA pakuotę laimėjęs vilnietis Mindaugas Šimkus stojo į kovą tarp 320 pokerio entuziastų. Deja, lietuvio bandymas nebuvo sėkmingas ir tarp 151 pirmosios dienos slenkstį perkopusio mūšio dalyvio M.Šimkaus pavardės neberadome.

Neblogai sekėsi „PokerStars Pro“ ir „PokerStars SportStars“ komandų atstovams. Trys profesionalai – George Danzeris, Luca Pagano ir Ville Wahlbeckas, o taip pat teniso legenda Borisas Beckeris bei žolės ritulio profesionalė Fatima Moreiro de Melo įveikė pirmosios dienos iššūkį ir tęs kovą dėl PCA čempiono titulo.

Pagrindinio turnyro mūšis tęsiasi, o jau ateinantį sekmadienį, sausio 13 dieną, visus pokerio gerbėjus pakviesime finalinio aštuoneto grumtynes stebėti 15min.lt pokerio rubrikos eteryje tiesiogiai. Video transliacijos metu matysite ne vien žaidėjų priimamus sprendimus, bet ir jų laikomas kortas.


Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius