-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 25

Bent 12 tūkstančių eurų EPT Barselonoje užsitikrino du lietuviai

Ispanijoje tęsiasi Europos pokerio turo (EPT) Barselonos etapo mūšiai. Rekordinio dydžio turo pagrindiniame turnyre trečią žaidimo dieną įveikė vos daugiau nei 100 ištvermingiausiųjų. Tarp jų ir du kovingai nusiteikę lietuviai. Tiesioginė transliacija iš ketvirtosios turnyro dienos 15min.lt eteryje startuos 13 valandą Lietuvos laiku.
Dominikas Panka
Dominikas Panka / neill stoddart nuotr.

Egidijus Dovidaitis, praleidęs varginančią dieną prie televizinio stalo, kur susigrūmė su tokiais pokerio titanais kaip Mike'as McDonaldas ar „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) čempionas Dominikas Panka, dienos pabaigoje patraukė ilsėtis ir ruoštis naujam mūšio etapui. Tautietis į ketvirtąją dieną išsinešė 209 tūkstančius turnyro valiutos. Tačiau ketvirtosios dienos ringe E.Dovidaičiui nebus nei lengva, nei paprasta, prie vieno stalo su mūsiškiu startuos EPT čempionas iš Belgijos Davidi Kitai (1 200 000 žetonų) – žaidėjas ne sykį įrodęs savo žaidimo įgūdžius. 

E.Dovidaitis nebus vienintelis Lietuvai atstovaujantis žaidėjas startuosiantis ketvirtąją pagrindinio turnyro dieną. Drauge su juo čia pasirodymą surengs ir Gediminas Kareckas. Šio tautiečio rankose dienos pradžioje bus 553 tūkstančiai žetonų. Įdomu tai, kad mūsiškiai startuos prie gretimų stalų, E.Dovidaitis užims vietą prie devintojo, o G.Kareckas prie dešimtojo stalo.

Ne tokios džiugios naujienos iš Ispanijos pasiekė Gintaro Šimaičio draugus ir gerbėjus. Nuolatinis EPT turnyrų dalyvis ir daugkartinis festivalio prizininkas, trečiosios dienos kovą paliko dar prieš pinigų burbulo sprogimą.

Iš viso 102 ištvermingiausieji įveikė trečiąjį EPT pagrindinio turnyro iššūkį Barselonoje. Kiekvienas jų jau šiuo metu yra užsitikrinęs bent 12 050 eurų apdovanojimus, o būsimojo laimėtojo laukia solidi 1 261 000 eurų suma. Primename, kad šis EPT etapas išsiskyrė ne tik tuo, kad tai jubiliejinė, šimtoji kova dėl turo čempiono vardo, bet ir rekordiškai dideliu žaidėjų skaičiumi. Iš viso 1 496 pokerio entuziastai startavo pirmame vienuoliktojo EPT sezono etape. 

Ketvirtoje turnyro dienoje, kurią tiesiogiai, lietuviškai įgarsintos vaizdo transliacijos metu, galėsite stebėti ir 15min.lt eteryje, sulauksime ir ryškiausių pokerio žvaigždžių pasirodymų. Viltį pasipuošti čempiono regalijomis išsaugojo EPT čempionai Mike'as McDonaldas (495 000 žetonų) ir Dominikas Panka (223 000 žetonų), „PokerStars Online“ komandos narys Grzegorzas Mikielewiczius (332 000 žetonų) iki kitos įžymybės.

Kaip tapo įprasta praėjusio EPT sezono metu, kad transliacijas stebėti būtų dar įdomiau, mūsų „Facebook“ puslapyje rasite smagius šiai progai skirtus konkursus. Nepraleiskite progos tiesiogiai stebėti svarbiausius Europos pokerio įvykius ir laimėti šaunius pokerio prizus.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius