Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 18

Berlynas Lietuvos pokerio žaidėjus priėmė nesvetingai

Europos pokerio turo (EPT) Berlyno etapo pagrindiniame turnyre sužaista 1B diena. Jos metu net 502 žaidėjai stojo į kovą ir tarp jų buvo gausu žinomų vardų, o taip pat startavo ir trys lietuviai.
Matas Dilpšas
Matas Dilpšas / Onos Kuraitės nuotr.
„PokerStars Pro“ komandos nariai Marcinas Horecki, Piusas Heinzas, Jonathanas Duhamelis, Bertrandas „ElkY“ Grospellieris, Aleksandras Kravčenko, Eugene Katchalovas, Liv Boeree, Matthiasas De Meulderis, Sebastianas Ruthenbergas ir Johnny Loddenas tai tik dalis pokerio profesionalų, stojusių į kovą dėl EPT čempiono titulo Vokietijos sostinėje. Lietuvą atstovavo Liutauras Armanavičius, Matas Dilpšas ir Robertas Vaitkevičius, kurie startui pasirinko būtent 1B dieną.
 
Dienai 1B baigiantys paaiškėjo, jog į antrąją turnyro dieną prasibrovė 220 žaidėjų. Deja, lietuvių tarp išgyvenusiųjų pirmąją dieną – nėra. M.Dilpšas vienu metu nuo pradinių 30 tūkst. žetonų buvo pakilęs iki daugiau nei 70 tūkstančių, tačiau dienos finišas susiklostė nesėkmingai. Išgyventi nepavyko ir L.Armanavičiui bei R.Vaitkevičiui. Primename, kad 1A dienoje suklupo dar vienas lietuvis – Vytautas Semaška. Taigi, atrodo, kad Berlynas ne itin svetingas lietuviams. 
 
1B dienos neišgyveno ir „PokerStars Pro“ komandos nariai Arnaudas Matternas, Maksas Lykovas, Lexas Veldhuisas, Johnny Loddenas, Sebastianas Ruthenbergas, Jude Ainsworthas, Andre Akkari, Rino Mathisas, Ville Wahlbeckas, Liv Boeree, Sadra Naujoks, Mickey Petersenas, Marcinas Horecki, Fatima Moreira de Melo, Eugene Katchalovas, Toni Judetas, Christophe De Meulderis, Victoras Ramdinas, Piusas Heinzas ir Jonathanas Duhamelis.
 
1B dienos lyderių penktukas toks:
 
1. Cengizas Ulusu (Vokietija) – 242 800 žetonų
2. Calvinas Andersonas – 205 100 žetonų
3. Mario Puccini (Vokietija) – 198 900 žetonų
4. Davidi Kitai (Belgija) – 197 700 žetonų
5  Joao Ribeiro (Portugalija) – 196 600 žetonų
 
Pasibaigus dienai paaiškėjo, kad antrosios dienos metu į kovą stos 329 žaidėjai. Pirmąsias dienas išgyvenę žaidėjai turnyrą pratęs šiandien, balandžio 18 dieną, 13.00 Lietuvos laiku. 
 
Kas taps šio EPT etapo čempionu ir pasipuoš titulu, o sąskaitą pasipildys net 825 000 eurų paaiškės balandžio 21 dieną. Finalinio stalo kova bus tiesiogiai transliuojama ir ją galėsite stebėti mūsų portale.
 
Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius