Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 13

Būrys lietuvių kraunasi lagaminus į Barseloną su viltimi sužibėti EPT ringe

Vos dvi dienos liko iki 11-ojo Europos pokerio turo (EPT) sezono starto Barselonoje. Pirmajame etape organizatoriai pokerio entuziastus į šį miestą kvies rugpjūčio 16-27 dienomis, kur bus sužaistas jubiliejinis šimtasis EPT etapas. Kaip tapo įprasta, dešimtajame turo sezone po didžiojo brolio sparnu glausis ir regioninis „Estrellas“ pokerio turas. Į didžiojo pokerio maratoną išbandyti jėgų trauks ir gražus būrys Lietuvos pokerio bendruomenės atstovų.
100-asis EPT etapas vyks Barselonoje
100-asis EPT etapas vyks Barselonoje / pokerstash.com nuotr.

Per vienuolika festivalio dienų EPT ringe bus sužaista beveik 50 įvairių pokerio rūšių turnyrų, kurių įpirkos svyruos nuo 120 iki 50 tūkstančių eurų. Daugiausiai dėmesio, žinoma, sulauks aukščiausios įpirkos „Super High Roller“ ir 5 300 eurų įpirkos EPT pagrindinis turnyras. Pastarojoje kovoje, kaip ir 1 100 eurų įpirkos „Estrellas“ pagrindiniame turnyre, tikimės išvysti ir šaunią mūsiškių delegaciją. 

Barselonoje išvysime bent dešimties tautiečių bandymus užkariauti tarptautinę pokerio areną. Bilietus į Ispanija „PokerStars“ kambario kvalifikacinėse kovose užsitikrino arba savo lėšomis jau įsigijo Arūnas Sapitavičius, Marius Mačiukas, Laurynas Levinskas, Liutauras Armanavičius, Tomas Tamašauskas, Aleksandras Rusinovas, Dominykas Karmazinas, Jurgis Ragauskas, Tomas Muraška, o taip pat tautietis „PokerStars“ kambaryje pasivadinęs „geduzask“. Neabejojame, kad tai tik dalis tautiečių, viešėsiančių viename gražiausių Ispanijos miestų.

Vienuoliktame turo sezone tęsiama ir dar viena tradicija. Jau nuo rugpjūčio 19-osios kviesime jus stebėti tiesiogines vaizdo transliacijas, kurių metu matysite veiksmą prie svarbiausių etapo turnyrų stalų. Lietuviškais komentarais šias transliacijas pagardins Gaudrius Dzikaras ir Paulius Mikaliūnas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius