-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 05

EPT 13 sezono atidarymui Barselonoje ruošiasi bent 13 lietuvių

Vasarą pailsėjęs Europos pokerio turas (EPT) pamažu jau ruošiasi 13-ojo sezono startui. Kaip įprasta, jį atidarys tarp Lietuvos pokerio meistrų itin EPT Barselonos festivalis, kuriame dalyvauti teisę jau užsitikrino bent 13 lietuvių.
EPT Barselona
EPT Barselona / PokerStars.net nuotr.


EPT Barselona – paskutiniais metais nuolat rekordus mušanti turo stotelė, sulaukianti milžiniškų būrių pokerio žaidėjų iš viso pasaulio. Šiemet festivalis prasidės rugpjūčio 16 d. ir tęsis iki pat mėnesio pabaigos – rūgpjūčio 28-osios. Viso jį sudarys 64 įvairiausių įpirkų ir pokerio rūšių turnyrai. Čia vyks tradicinė 50 tūkst. eurų „Super High Roller“ kova, 25 tūkst. ir keli 10 tūkst. eurų įpirkos turnyrai, sutraukiantys aukščiausios prabos pokerio profesionalus.

EPT Barselonos etapas sukelia daug gerų prisiminimų ir lietuviams. 2012 metais EPT pagrindinio turnyro finalą čia pasiekė Anaras Alekberovas. Pernai įvairiuose EPT Barselonos mūšiuose dalyvavo virš 30 Lietuvos pokerio profesionalų, kurie bendrai laimėjo net 170 tūkst. eurų. Sėkmingiausiai pasirodė Dominykas Karmazinas, EPT pagrindiniame turnyre užėmęs 14 vietą. Tikimės ir šiemet Katalonijos sostinėje išvysti jų gausų būrį. 13 mūsiškių jau užsitikrino vietas laimėję internetines atrankas.

5300 įpirkos pagrindiniame turnyre tikrai startuos Laurynas Levinskas, Vladas Tamašauskas, Vytautas Špakauskas ir Kęstutis Gecevičius. V. Špakauskas ir K. Gecevičius taip pat yra laimėję satelitus ir į festivalį pradėsiantį 1100 eurų įpirkos „Estrellas“ Barselonos pagrindinį turnyrą. Be jų čia taip pat kovos Gediminas Čižauskas, Marius Žaganevičius, Dominykas Mikolaitis, Rytis Sandaras, Gytis Lažauninkas bei slapyvardžiais „AlGiNho“, „necgaidziai“ ir „plsc0meagain“ internete žaidžiantys tautiečiai.

EPT Barselonos naujienas nuo rugpjūčio 17-osios mūsų portale pakviesime stebėti kasdien.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius