Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 07

EPT Bahamose: paaiškėjo „brangiausio“ turnyro finalinis stalas, prie jo – prieš Kalėdas sumuštas ir apvogtas WSOP čempionas

Bahamose, Rojaus saloje, tęsiasi Europos pokerio turo 7-asis etapas ir aukščiausių įpirkų turnyras, kuriame kaunasi žymiausi ir turtingiausi pokerio žaidėjai. „PokerStars Karibų nuotykio“ festivalio „Super High Roller“ turnyre liko tik 8 žaidėjai, kurių šį vakarą 19 val. Lietuvos laiku lauks finalinis stalas.
Jonathanas Duhamelis
Jonathanas Duhamelis / pokerstarsblog.com nuotr.

Prie finalinio stalo sėsiantys pokerio profesionalai turi tik vieną tikslą – laimėti pirmąją vietą. Nė vienam iš jų nereikia įrodyti savo vardo pokerio pasaulyje, todėl visi be išimties kausis dėl pergalės prestižiniame „Super High Roller“ turnyre.

15min.lt jau pranešė pirmosios „Super High Roller“ turnyro dienos rezultatus, o šiandien apžvelgiame antrosios dienos situaciją.

Antrąją turnyro dieną po televizijos žibintais 18 pokerio žvaigždžių kovojo dėl 8 vietų prie finalinio stalo. Ši kova nebuvo ilga – truko šešias valandas ir dešimt žaidėjų buvo priversti palikti turnyrą bei atsisveikinti su milžiniška 100 tūkstančių JAV dolerių įpirkos suma.

Tik tie žaidėjai, kurie prie finalinio stalo užims pirmąsias penkias vietas, sulauks piniginių prizų. Vadinasi, dar trys žaidėjai, daugiau nei 3 milijonų dolerių prizinio fondo turnyre, liks nieko nepešę. Pirmajai vietai atiteks net $1,254,400 piniginis prizas.

Pirma vieta Galenas Hallas (1,748,000 žetonų)

pokerstarsblog.com nuotr./Galenas Hallas
pokerstarsblog.com nuotr./Galenas Hallas

Jaunas, protingas ir draugiškas milijonierius. Taip pristatomas žetonų lyderis iš JAV – Galenas Hallas. Gana neseniai pokerio elite atsidūręs vaikinas turnyre pasiuntė į nokdauną buvusį žetonų lyderį ir iš kovos turėjusį pasitraukti Isaacą Haxtoną.

 

Antra vieta Jonathanas Duhamelis (1,336,000)

pokerstarsblog.com nuotr./Jonathanas Duhamelis
pokerstarsblog.com nuotr./Jonathanas Duhamelis

Po 2010-ųjų triumfo Pasaulio pokerio serijoje WSOP, 2011 metai Jonathanui Duhameliui nebuvo itin sėkmingi. Jis vis dar nežino, kuo pasibaigs itin nemalonus incidentas įvykęs jo namuose. Nusikaltėliai prieš kelias savaites ne tik sumušė čempioną, bet ir pavogė iš jo tūkstančius dolerių, prabangų „Rolex“ laikrodį bei neįkainojamą WSOP apyrankę. Be to, būtent šis kanadietis buvo pirmasis žaidėjas, eliminuotas „Super High Roller“ turnyre. Tiesa, jis padarė atsipirkimą ir vis dar turi galimybių kovoti dėl pirmosios vietos. Jeigu turnyre kanadietis liks penktas, jis uždirbs „vos“ 50 tūkstančių JAV dolerių (dviejų įpirkų kaina siekė 200 tūkstančių JAV dolerių).

Trečia vieta Danielis Negreanu (1,230,000)

pokerstarsblog.com nuotr./Danielis Negreanu
pokerstarsblog.com nuotr./Danielis Negreanu

„PokerStars Pro“ narys – neabejotinai viena mėgstamiausių ir žymiausių asmenybių pokerio pasaulyje. Per savo karjerą jis jau uždirbo beveik 15 milijonų dolerių ir šią sumą gali dar labiau padidinti laimėdamas „Super High Roller“ turnyrą. Prie finalinio stalo kanadietis žengia trečioje vietoje pagal žetonus.

 

Ketvirta vieta Viktoras Blomas (1,228,000)

pokerstarsblog.com nuotr./Viktoras Blomas
pokerstarsblog.com nuotr./Viktoras Blomas

V.Blomas grynųjų pinigų turnyruose dar neiškovojo savo didžiųjų pergalių, tačiau internetiniuose turnyruose jo vardas yra plačiai nuskambėjęs. Praėjusius metus šis pokerio žaidėjas praleido produktyviai – įsiliejo į grynųjų pinigų žaidimus, smarkiai patobulėjo ir šį vakarą galės įrodyti sau bei kitiems, kad 2011-ieji jam suteikė labai daug patirties.

Penkta vieta Danas Shakas (1,199,000)

pokerstarsblog.com nuotr./Danas Shakas
pokerstarsblog.com nuotr./Danas Shakas

D.Shako paskutinis didelis laimėjimas įvyko praėjusiais metais „NAPT Mohegan Sun“ turnyre, be to, jis žino, ką reiškia laimėti 100 tūkstančių dolerių įpirkos turnyrą. 2010 metais jis triumfavo „Aussie Millions“ turnyre ir nors šiuo metu pagal žetonus žengia penktas – turi puikų šansų savo sėkmę pakartoti.

 

Šešta vieta Scottas Seiveris (556,000)

pokerstarsblog.com nuotr./Scottas Seiveris
pokerstarsblog.com nuotr./Scottas Seiveris

Puikus pasirodymas WSOP serijoje ir WPT titulas. Per dvylika 2011-ųjų mėnesių šis pokerio žaidėjas laimėjo 2 milijonus dolerių ir pergalė šiame turnyre pratęstų jo fantastišką pasirodymą naujaisiais metais. Prie finalinio stalo, pagal žetonus, S.Seiveris sės būdamas šeštoje vietoje.

 

Septinta vieta Mike‘as McDonaldas (360,000)

pokerstarsblog.com nuotr./Mike'as McDonaldas
pokerstarsblog.com nuotr./Mike'as McDonaldas

Jeigu M.McDonaldas laimėtų „Super High Roller“ turnyrą, tai būtų antrasis jo didžiausias laimėjimas karjeroje. Kol kas žymiausią pergalę ir 1.3 milijono JAV dolerių jis laimėjo EPT ture Dortmunde. Praėjusį mėnesį EPT turo šalutiniame turnyre Prahoje jis finišavo antras ir savo kišenę praturtino daugiau nei 150 tūkstančių dolerių.

 

Aštunta vieta Humberto Brenesas (343,000)

pokerstarsblog.com nuotr./Humbrto Brenesas
pokerstarsblog.com nuotr./Humbrto Brenesas

Šiam pokerio žaidėjui finalinio stalo vieta „Super High Roller“ turnyre Bahamuose bus pažįstama. Praėjusiais metais H.Brenesas, dar vadinamas „Rykliu“, čia užėmė penktąją vietą ir šį pasirodymą neabejotinai sieks pagerinti.

Po antrosios dienos su „Super High Roller“ turnyru atsisveikino Chance‘as Kornuthas, Tomas Marchese‘as, Jevgenijus Timoshenko, ElkY, Jasonas Mercieras, Willas Molsonas, Ericas Seidelis, Docas Sandas, Samas Steinas ir... lyderis po pirmosios dienos – Isaacas Haxtonas.

1. Vieta – $1,254,400 + „Shamballa“ apyrankė
2. Vieta – $846,700
3. Vieta – $470,400
4. Vieta – $313,600
5. Vieta – $250,900

Keletas vaizdo įrašų iš turnyro:

VIDEO: Jonathan Duhamel vs Philipp Gruissem ♠ $100.000 SUPER HIGH ROLLER ♠ PCA 2012

 

VIDEO: Philipp Gruissem hits a FULL HOUSE ♠ $100.000 SUPER HIGH ROLLER ♠ PCA 2012

PCA pagrindinis turnyras, kuriame jėgas tarp tūkstančių žaidėjų išbandys ir lietuviai, startuos šį vakarą 19 valandą Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius