Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 10

EPT Barselonoje laukiamas rekordinis kvalifikacinių turnyrų laimėtojų kiekis

Jau rugpjūčio 16-27 dienomis Barselonoje startuos Europos pokerio turo (EPT) vienuoliktasis sezonas. Turo organizatoriai tikisi, kad šiame etape jėgas išbandys rekordinis kiekis žaidėjų, bilietus į renginį iškovojusių internete vykusiuose kvalifikaciniuose mūšiuose. Jau šiuo metu kvalifikaciją yra įveikę per 200 žaidėjų, tarp kurių aptikome ir pirmuosius lietuvius.
EPT kovos stalas
EPT kovos stalas / Rene Velli nuotr.

„Šis EPT etapas visuomet sutraukia rekordinius žaidėjų srautus. Asmeninius rekordus pamušėme kelis metus iš eilės, tad tikimės, kad šiemet pavyks tęsti tradiciją ir vėl sulaukti tūkstančių žaidimo aistruolių, siekiančių tapti EPT čempionais“, – sakė EPT prezidentas Edgaras Stuchly.

Praėjusiais metais Barselonos etape žaidė net 378 internetinių kvalifikacinių turnyrų laimėtojai. Šiemet turo organizatoriai „PokerStars.net“ tikisi pagerinti šį rekordą. Tokie lūkesčiai tikrai pagrįsti, nes iki festivalio starto likus daugiau nei mėnesiui, 230 žaidėjų jau yra užsitikrinę vietas prie EPT Barselonos etapo stalų. Tarp jų yra ir du pirmieji lietuviai – Laurynas Levinskas ir Liutauras Armanavičius.

Internetinių kvalifikacijų nevengia ir pokerio žvaigždės. Pakuotes į Barseloną jau laimėjo „PokerStars.net Karibų nuotykio“ laimėtojas Dominikas Panka, žaidimo profesionalai Kentas Lundmarkas ir Benas Wilinofsky, „PokerStars Online“ komandos žvaigždė Mickey Petersenas ir kiti meistrai.

Iki šventės pradžios dar daugiau nei mėnuo, tad iki tol įvyks dar ne viena virtuali kova dėl bilietų į ją ir Barselonoje tikimės išvysti daugiau lietuvių. Reikia paminėti, kad pernai šiame etape buvo apdovanotas Anaras Alekberovas. Mūsiškis tą kartą paskelbtas sėkmingiausių internetinių kvalifikacijų laimėtoju.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius