-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 20

EPT Barselonos etapas tiesiogiai: „Super High Roller“ turnyro finalas

Brangiausiame Europos pokerio turo (EPT) Barselonos etapo turnyre išmušė lemtinga akimirka. „Super High Roller“ kovoje beliko 9 ištvermingiausi žaidėjai, kurie susigrums dėl pagrindinio prizo – 1 016 700 eurų. Tiesioginė transliaciją iš Ispanijos, kuria komentuos Gaudrius Dzikaras ir Paulius Mikaliūnas, mūsų rubrikos eteryje stebėkite jau nuo 15 valandos.
Tiesioginė trečiosios dienos transliacija
Tiesioginė trečiosios dienos transliacija / neil stoddart nuotr.

Iš viso 58 žaidėjai startavo 50 tūkstančių eurų įpirkos „Super High Roller“ turnyre. 19-ai jų teko pasinaudoti pakartotinės įpirkos galimybę ir solidžią sumą sumokėti dar sykį. Po dviejų aršaus mūšio dienų ringe beliko devyni, kurie jau yra užsigarantavę bent šešiaženklius prizus, tačiau visų akys krypsta į turnyro čempiono titulą ir milijoną eurų viršijantį pagrindinį prizą. Plačiau apie įvykius antroje mūšio dienoje skaitykite čia.

G.Dzikaras ir P.Mikaliūnas vėl kviečia jus įsijungti lietuviškai įgarsintą vaizdo transliaciją ir veiksmą prie įspūdingojo turnyro finalinio stalo stebėti drauge su jais. Tokias transliacijas iš Barselonoje vykstančių svarbiausių EPT turnyrų stebėti galėsite kasdien iki pat rugpjūčio 27-osios. Visų numatomų transliacijų tvarkaraštį rasite čia. 

Kaip tapo įprasta praėjusio EPT sezono metu, kad transliacijas stebėti būtų dar įdomiau, mūsų „Facebook“ puslapyje rasite smagius šiai progai skirtus konkursus. Nepraleiskite progos tiesiogiai stebėti svarbiausius Europos pokerio įvykius ir laimėti šaunius pokerio prizus.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius