-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 31

EPT Barselonos pagrindinio turnyro trečioji diena lietuviams tapo lemtinga

Vakar 5300 € įpirkos Europos pokerio turo (EPT) Barselonos pagrindinio turnyro trečioje dienoje pustrečio šimto pokerio meistrų pratęsė kovą dėl nugalėtojo titulo ir įspūdingo 1,611,500 € apdovanojimo. Savo svajonės siekė ir Matas Cimbolas, bei Laurynas Levinskas.
EPT Barselona / organizatorių nuotr.
EPT Barselona / organizatorių nuotr.

EPT Barselonos svarbiausiose varžybose vakar buvo sužaista trečioji diena. Iš rekordinį kiekį įpirkų (1931) atlikusių pokerio entuziastų šį etapą pradėjo jau tik 259 jų. Iš 7 startavusių lietuvių savojo tikslo vis dar siekė 2.

Abu Lietuvos pokerio profesionalai buvo sukaupę vienodą kiekį žetonu ir dieną pradėjo turėdami 242,500 apvaliųjų. Svajonė tęsti kovą dėl titulo ir didžiųjų prizų pirmiausiai dužo Laurynui Levinskui. Jis turnyrą paliko 179 vietoje ir už šį pasiekimą pelnė 10,770 €.


Neilgai trukus Lauryno pėdomis pasekė ir Matas Cimbolas. Lietuvos pokerio pirmūnas visus savo žetonus į stalo vidurį sudėjo rankose laikydamas 8♣9♦, kai bendrosios kortos buvo A♣8♥9♥. Deja, turimų dviejų porų nepakako, nes oponentas parodė aukštesnę dviejų porų kombinaciją – A♠8♦. Toliau kritusios kortos mūsiškio neišgelbėjo ir jis buvo priverstas atsisveikinti 165 vietoje, už ką pelnė 10,770 € prizą.

Beje, savo „Instagram“ paskyroje aprašęs šią partiją M.Cimbolas pridūrė, kad laimėjimą investuos į šiandien Barselonoje prasidedančio „€10,300 High Roller“ turnyro įpirką.

Tuo tarpu pagrindiname turnyre 3 etapo pabaigoje liko 56 dalyviai. Lyderio poziciją užima airis Markas Buckley (2,650,000 žetonų). Kovą vis dar tęsia ir buvę EPT čempionai Ognyanas Dimovas (1,730,000) ir Johnas Juanda (1,210,000).

Iškritęs iš pagrindinio turnyro Laurynas Levinskas rankų nesudėjo. Jis sėdo prie stalo 2,150 € įpirkos „PokerStars Player Championship“ satelite ir jame pasiekė pergalę, iškovodamas daugiau nei 25 tūkst. eurų vertės pakuotę į kitų metų sausį Bahamuose vyksiančią seriją.

Dar vienas lietuvis pasižymėjo 771 dalyvius sudominusiame šalutiniame „€2,200 įpirkos Single Re-entry“ turnyre. Čia į antrą dieną pateko Vytenis Salickas. Deja iš kovos tautietis pasitraukė vos sulaukęs piniginių apdovanojimų ir tenkinosi 3,650 € suma.

Ketvirtoji EPT Barselonos pagrindinio turnyro diena startuoja šiandien, rugpjūčio 31 dieną, 13:30 Lietuvos laiku. Kviečiame stebėti tiesioginę vaizdo transliaciją su žaidėjų kortomis:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius