Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 01

EPT didysis finalas tiesiogiai: penktąją turnyro dieną bus suformuotas finalinis stalas

Vos 17 pokerio žaidėjų Monte Karle pasiekė penktąją EPT didžiojo finalo pagrindinio turnyro dieną. Čia jie suskaus dėl teisės sėstis prie finalinio renginio stalo. Lietuviškai įgarsinta tiesioginė vaizdo transliacija iš veiksmo centro startuos jau 13 valandą, raginame nepraleisti progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais ir didžiojo pokerio kovą stebėti drauge su Gaudrium Dzikaru ir Paulium Mikaliūnu.
EPT pokerio kova Monte Karle
EPT pokerio kova Monte Karle / Neilo Stoddarto nuotr.

Kiekvienas iš 17 penktąją dieną pasiekusių žaidėjų jau šiuo metu yra užsitikrinęs bent 55 850 eurų prizus. Tačiau visus šiuos žaidėjus vienija vienas tikslas pasiekti finalą, kurio dalyviai užsitikrins bent 128 800 eurų apdovanojimus, o vėliau pasipuošti čempiono regalijomis ir sąskaitą papildyti pagrindiniu kovos prizu – 1 milijonu 240 tūkst. eurų.

Kaip reikalai klostėsi ketvirtosios dienos ringe, sužinosite perskaitę mūsų paruoštą dienos apžvalgą, o dabar kviečiame įsitaisyti patogiau ir stebėti kaip Monte Karle paaiškėja aštuoni finalininkai. Prie mikrofonų, kaip įprasta – lietuviški EPT balsai G.Dzikaras ir P.Mikaliūnas.


EPT Didžiojo finalo tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

EPT pagrindinio turnyro penktoji diena – gegužės 1 d. nuo 13 val.
EPT pagrindinio turnyro finalas (matysite žaidėjų kortas) – gegužės 2 d. nuo 15 val.

Transliacijų  metu nepamirškite apsilankyti ir mūsų „Facebook“ puslapyje, kur jūsų lauks smagūs konkursai. Nugalėtojai bus apdovanoti vertingais prizais.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius