Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 26

EPT dvikovų turnyro finale Monte Karle kovėsi dvi damos, triumfavo – Victoria Coren

Kovos Europos pokerio turo (EPT) didžiojo finalo Monte Karle turnyruose įsibėgėja. Pasibaigė dar vienas turnyras, kurio finale susigrūmė dailiosios lyties atstovės.
Victoria Coren
Victoria Coren / pokerstarsblog.com nuotr.

5 000 eurų įpirkos pokerio dvikovų turnyre panoro dalyvauti 27 žaidėjai. Po įtemptos kovos finale į kovą stojo dvi pokerį žaidžiančios damos. EPT čempionė britė Victoria Coren finalinėse dvikovose susirėmė su amerikiete Melanie Weisner.

Pagal šio turnyro taisykles finalinės dvikovos turėjo tęstis iki tol, kol viena iš finalisčių pelnys tris pergales. Pirmasis raundas buvo sėkmingas Victoriai ir ji pelnė pirmąjį tašką. Tačiau amerikietė Melanie Weisner nebuvo linkusi lengvai pasiduoti ir antrojo raundo metu išlygino rezultatą. Maža to, po trečiojo raundo Weisner atrodė nesustabdoma ir pelnė antrąjį tašką. Ketvirtojo raundo metu Coren sugebėjo išplėšti pergalę oponentei iš rankų ir išlyginti rezultatą. Po keturių raundų – lygiosios. Damoms atėjo laikas išsiaiškinti, kuri vis tik įrodys esanti geriausia. Po įtemptos kovos lemiamame, penktame raunde trečiąjį tašką ir pergalę pelnė Victoria Coren. Už įspūdingą kovą ir pasiektą pergalę britei atiteko 58 900 eurų ir nugalėtojos laurai.

pokerstarsblog.com nuotr./Melanie Weisner
pokerstarsblog.com nuotr./Melanie Weisner

Dvikovų čempionatas susilaukė daug dėmesio tiek iš žiniasklaidos, tiek iš pokerio mėgėjų. Iš tiesų įspūdingos kovos metu dvi damos demonstravo aukščiausios klasės pokerį. Turbūt po šio turnyro niekam nekils klausimų, ar moterys gali žaisti pokerį taip pat puikiai, kaip ir vyrai.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius