Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 07

EPT San Remo etapas startuos jau balandžio 8 dieną

Didysis pokeris netrukus vėl grįš į 15min.lt eterį, Europos pokerio turo (EPT) kovos San Remo mieste Italijoje startuos jau nuo balandžio 8 dienos, netrukus po to mūsų rubrikoje galėsite stebėti ir Lietuviškai įgarsintas tiesiogines vaizdo transliacijas.
Liv Boeree
Liv Boeree / pokerstarsblog.com nuotr.

EPT San Remo etapas pokerio bendruomenei dovanojo tokias žvaigždes kaip Jasonas Merceris ar Liv Boeree – žaidėjai, kurie pripažinimą ir šlovę pelnė po pergalių Italijoje. Pirmą sykį šis turo etapas surengtas dar 2008 metais vykstant ketvirtajam EPT sezonui, šiemet didžiojo finalo libnk artėja dešimtasis šventės sezonas ir žaidimo mylėtojai iš visos Europos ir kitų pasaulio dalių vėl renkasi Italijos kurorte, kad bandytų iškovoti čempiono titulą.

Šventės metu Sam Reme bus sužaista per 40 įvairių pokerio rūšių ir struktūrų turnyrų. Nors „PokerStars“ kambario kvalifikacinius turnyrus įveikusių žaidėjų sąrašuose lietuviškų slapyvardžių neradome, tautiečių šiame EPT etape išvysti tikimės.

Etapo kovos prasidės nuo kiek kuklesnių įpirkų Italijos pokerio turo (IPT) turnyrų, vėliau žaidėjai rikiuosis ties 4 900 eurų įpirkos EPT pagrindinio turnyro starto linija, o ryškiausios pokerio žvaigždės ir sėkmingiausi žaidimo meistrai stos į 10 300 eurų įpirkos „High Roller“ turnyro ringą. 

Lietuviškai įgarsinto vaizdo transliacijos iš Italijos kurorto startuos nuo balandžio 16 dienos, kuomet bus žaidžiama antroji EPT pagrindinio turnyro diena. Savo pozicijose prie mikrofonų jūsų lauks Gaudrius Dzikaras ir Paulius Mikaliūnas. Transliacijų tvarkaraščio jau artimiausiu metu ieškokite mūsų puslapyje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius