Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 26

EPT tiesiogiai: trečioji pagrindinio turnyro diena lietuviškai įgarsintoje vaizdo transliacijoje

Trečiąją Europos pokerio turo (EPT) pagrindinio turnyro dieną bus žaidžiama burbulo fazė, kurią išgyventi ir užsitikrinti prizus sieks ir du lietuviai. Ar pavyks mūsiškiams įrašyti savo vardus į turo kroniką, sužinosite stebėdami tiesioginę vaizdo transliacija, kuri mūsų puslapyje startuos jau 13 valandą Lietuvos laiku.
Marcelis Luske prie TV stalo Vienoje
Marcelis Luske prie TV stalo Vienoje / Neilo Stoddarto nuotr.

Justas Vaičiulionis Vienoje sugebėjo surengti sprintą, kurio metu susikrovė išties solidų žetonų kapitalą. Tuo tarpu Matas Cimbolas čia startuos kaip vienas iš autsaiderių. Plačiau apie lietuvių pasirodymus antrosios turnyro dienos ringe skaitykite mūsų paruoštoje apžvalgoje.

Tęsiame tiesioginių vaizdo transliacijų iš Austrijos sostinės maratoną. Vietas prie mikrofonų vėl užima Paulius Mikaliūnas ir Gaudrius Dzikaras, kurių komentarai pagelbės jums ir papuoš EPT pagrindinio turnyro trečiosios dienos transliaciją.

Kol tiesiogiai mėgausitės aukščiausio lygio pokeriu, nepamirškite apsilankyti ir mūsų „Facebook“ puslapyje, kur jau dabar jūsų laukia smagūs konkursai, skirti EPT festivaliui. Šventės metu palaikykite ir tautiečius, stosiančius į kovą dėl prestižinių turnyrų titulų. Primename, kad EPT Vienos festivalis Austrijoje vyks iki pat kovo 29 dienos.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius