Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 27

Europos pokerio ture Italijoje po pirmos dienos Lietuvos žaidėjas žengia trečias

Kovo 26 diena Italijos kurorte Kampijoneje startavo 1A Europos pokerio turo (EPT) diena. Šis „PokerStars“ organizuojamo EPT etapas į 1A dieną sutraukė 178 žaidėjus, iš kurių į antrąją dieną pateko 107 žaidėjai ir tarp lyderių žengia žaidėjas iš Lietuvos.
Grigorij Orlov
Grigorij Orlov / PokerStarsBlog.com

Lietuvą atstovaujantis pokerio veteranas Grigorij Orlov sukaupė trečią pagal dydį žetonų bokštą – 154 200. Antrąją poziciją po pirmosios dienos užima daugkartinis EPT finalinių stalų dalyvis Nickas Yunis, mūsiškį lenkiantis lygiai 15 tūkst. žetonų, o pirmaujantis šeimininkų atstovas Davide Andreoni į maišelį subėrė 175 tūkst. žetonų.

Iš keturių „PokerStars Pro“ komandos narių startavusių 1A dienoje išgyveno tik du. Aleksandras Kravčenko ir ir Luca Pagano pateko į antrąją dieną, tačiau šiems žaidėjams skubiai reikalinga reabilitacija. Norėdami pilnavertiškai tęsti žaidimą abu „PokerStars Pro“ komandos nariai turės pasidvigubinti savo žetonų kiekį vos prasidėjus antrajai turnyro dienai. Na, o jų komandos draugai Theo Jorgensenas ir Pierre Neuville taip ir neįveikė pirmosios dienos. I antrąją dieną taip pat pateko EPT Prahos čempionas Roberto Romanello iš Velso bei švedas Peras Linde, septintame sezone užėmęs 2 vietą EPT Kopenhagos etape.

1B dienoje, kuri bus žaidžiama kovo 27 dieną, į kovą stos būrys pokerio profesionalų, tarp kurių tokios žvaigždės, kaip Liv Borri, Bertrandas „ElkY“ Grospellieris, Vanessa Selbst ir Eugene Katchalovas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų „Twitter“ socialiniame tinkle – @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius