-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 25

Europos pokerio turo organizatoriai kviečia jau dabar planuoti keliones į 11-o sezono kovas

Roges ruošk vasara - teigia liaudies išmintis. Panašu, kad šią taisyklę puikiai įsisavino ir praktikoje pritaiko Europos pokerio turo organizatoriai (EPT) „PokerStars.net“. Tuo metu, kol Monte Karle vyksta dešimtojo EPT sezono didžiojo finalo kovos, EPT vadovai suskubo paskelbti ateinančio sezono tvarkaraštį.
EPT trofėjai
EPT trofėjai / pokerstarsblog.com nuotr.

„Praėjęs EPT sezonas mums buvo tiesiog fantastiškas. Žaidėjų atsiliepimai byloja apie tai, kad ir jie mėgavosi kiekviena turo stotele. EPT turnyrų dalyviai laimingi dėl plataus turnyrų pasirinkimo, skirtingų įpirkų bei visų kitų mūsų siūlomų paslaugų kokybės. Į naudą visiems išėjo ir sprendimas EPT kovas jungti su regioninių turų ir serijų mūšiais. Tokių pat rezultatų sieksime ir ateinančiame, jau vienuoliktame EPT sezone“, – teigė EPT prezidentas Edgaras Stuchly.

Vienuolikto sezono tvarkaraštyje kol kas yra penki oficialiai patvirtinti etapai. Visos EPT stotelės, kaip ir besibaigiančiame jubiliejiniame sezone, po savo stogu priglaus mažuosius brolius. Barselonos etapo žaidėjai, turės galimybę išbandyti „Estrellas“ pokerio turo ringą, Londone visi norintys galės siekti ne tik EPT, bet ir didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) trofėjų, „Eureka“ čempiono titulu galės pasipuošti vienas tų žaidėjų, kurie atvyks į EPT Prahos etapą, o Prancūzijos pokerio serijos kovos vyks šalia EPT Dovilio ir didžiojo finalo mūšių.

Vienuolikto EPT sezono tvarkaraštis:

EPT Barselonos etapas – Rugpjūčio 16 – 27 d.
EPT Londono etapas – Spalio 8 – 18 d.
EPT Prahos etapas – Gruodžio 7 -17 d.
EPT Dovilio etapas – 2015 metų sausio 27 – vasario 7 d.
EPT Didysis finalas Monte Karle – 2015 metų balandžio 29 – gegužės 8 d.

Be jau įprastų turo kovų, ateinančiame sezone EPT žaidėjams bus siūloma ir šiokių tokių naujovių. Senjorai sulauks tik jiems skirto turnyro, kuriame registruotis galės tik 50-ies ar daugiau metų sulaukę žaidimo mylėtojai, šiek tiek sumažės damoms skirtų turnyrų įpirkos, čempionatų statusas bus suteiktas ne tik populiariojo Holdem pokerio bet ir kitų pokerio rūšių turnyrams, kas gerokai pakels šių kovų prestižą.

Be viso to, EPT organizatoriai žada padidinti internetinių atrankų į EPT kovas skaičių. Šios kovos įprastai vyksta „PokerStars“ kambariuose, o jų tikslas suteikti galimybę EPT ringą išbandyti kiek galima didesniam pokerio mylėtojui skaičiui.

Primename, kad balandžio 24 – gegužės 2 dienomis Monte Karle vyksta dešimtojo EPT sezono didžiojo finalo mūšiai. Svarbiausius šios šventės turnyrus lietuviškai įgarsintų vaizdo transliacijų metu galite stebėti ir mūsų rubrikos eteryje. Tikslų šių transliacijų tvarkaraštį rasite čia.

Transliacijų  metu nepamirškite apsilankyti ir mūsų „Facebook“ puslapyje, kur jūsų lauks smagūs konkursai, kurių nugalėtojai bus apdovanoti vertingais prizais.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius