Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 02

Europos pokerio turo organizatoriai ruošiasi jubiliejinio sezono startui

Vieno didžiausių ir reikšmingiausių pokerio festivalių pasaulyje Europos pokerio turo (EPT) organizatoriai PokerStars.net, paskelbė dešimtojo sezono pradžios tvarkaraštį. Jau rugpjūčio 28 – rugsėjo 7 dienomis, jubiliejinis EPT sezonas startuos Ispanijos sostinėje Barselonoje. Ten pokerio entuziastų lauks 11 dienų veiksmo prie pokerio stalų.
Mikalai Pobal
Mikalai Pobalis / PokerStarsblog.com nuotr.

Kaip ir praėjusiame sezone, taip ir šiemet, EPT po savo sparnu priglaus mažesnius, regioninius pokerio turus. Barselonoje ištisas 11 dienų tęsis didžiojo turo ir ketvirtąjį sezoną skaičiuojančio „Estrellas“ pokerio turo mūšiai. Devintajame EPT sezono Brselonos etape „Estrellas“ pokerio turas jau vyko šalia didžiojo brolio. Tai lėmė, kad tą kartą buvo pagerinta daugybė rekordų. Šio festivalio prizininkai tą sykį išsidalino daugiau 14 milijonų eurų, o EPT čempiono titulą iškovojęs baltarusis Mikalai Pobalis savo sąskaitą papildė daugiau nei milijonu eurų. 

Šių metų EPT Barselonos etape laukiama dar daugiau veiksmo, o šventės organizatoriai PokerStars.net daro viską, kad kiekvienas pokerio mylėtojas festivalio metu rastų sau tinkamą kovą. Populiariojo beribio Holdem pokerio turnyrų įpirkos festivalio metu prasidės nuo 220 eurų, o šventę vainikuos, antrus metus iš eilės rengiamas 50 000 eurų „Super High Roller“ turnyras. Sau tinkamą turnyrą Barselonoje ras tiek „Turbo“, tiek gilios struktūros kovų mylėtojai. Specialus renginys bus skirtas pokerio damoms, o žaidimo gurmanų lauks ne tik Holdem, bet ir Omaha bei įvairių kitų pokerio rūšių kovos. Viso festivalio metu bus sužaisti 39 pokerio turnyrai.

„Didelė garbė, dešimtąjį EPT sezoną pradėti ten, kur jis pirmą sykį startavo prieš dešimt metų“, – sakė turo prezidentas Edgaras Stuchly. „Sunku patikėti, kad praėjo tiek daug laiko. Dar sunkiau patikėti tuo, kaip smarkiai išaugo mūsų festivalis. Dešimtojo sezono metu, visų EPT dalyvių ir turo gerbėjų, kurie kovas didžiojo pokerio ringe seka per atstumą, laukia daugybė malonių staigmenų. Galime patikinti, kad jubiliejinį EPT sezoną pokerio entuziastai prisimins tikrai ilgai“.

Devintojo EPT sezono metu, per 300 žaidėjų, bilietus į Barselonos etapo pagrindinį turnyrą pelnė turo organizatoriaus kambaryje vykstančiuose kvalifikaciniuose turnyruose. 36 iš jų pasiekė prizines vietas. Šiemet kovos dėl bilietų į jubiliejinį renginį prasidėjo anksčiau ir jau šiuo metu per 100 pokerio entuziastų yra užsitikrinę vietas prie EPT stalų. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius