Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 29

Į EPT Barselonos pagrindinio turnyro 2 dieną pateko dar du lietuviai

Europos pokerio turo (EPT) Barselonos festivalyje įsibėgėjo pagrindinis turnyras. Vakar 5300 eurų įpirkos varžybose sužaista antra startinė diena 1B, kurioje savo jėgas išbandė dar 4 lietuviai. Sėkmingai startinį skrydį įveikti pavyko tik 2 jų – Laurynui Levinskui ir Gediminui Kareckui.
Laurynas Levinskas
Laurynas Levinskas / Neilo Stoddarto nuotr.

EPT pagrindinio turnyro 1B dienoje užsiregistravo net 1119 dalyvių, kurie viso paklojo net 1305 įpirkas. Dienos pabaigoje liko 532 pokerio entuziastų, o didžiausią žetonų pilį susikrovė belgas Anthony Chimkovitchius (390,000 žetonų). Šiais metais pagrindiniame turnyre buvo užfiksuotas rekordinis įpirkų skaičius – 1903, o į antrąją dieną viso pateko 734 žaidėjai.

1B dienoje į mūšį stojo 4 lietuvos atstovai. Justui Vaičiulioniui ir Mindaugui Jonuškiui šį kartą teko atsisveikinti su turnyru jau pirmame etape. Geriau sekėsi kitiems dviems lietuvaičiams.

Dienos pabaigoje Laurynas Levinskas prie savęs suskaičiavo 45,100 žetonų, o Gediminas Kareckas – 62,800 žetonų. Jie prisijungė prie 1A skrydį sėkmingai įveikusių Mato Cimbolo (156,200 žetonų) ir Mato Čikino (34,600), tad 2 etape kovą pratęs 4 Lietuvos atstovai.

Paraleliai vyksta ir kiti EPT Barselonos turnyrai. 2200 € įpirkos „National High Roller“ mūšis sutraukė 1527 pokeristus, tarp kurių buvo 13 lietuvos pokerio meistrų: Aleksandras Voišnis, Justas Vaičiulionis, Matas Cimbolas, Vytenis Salickas, Ugnius Šimelionis, Laurynas Levinskas, Aleksandras Rusinovas, Andrius Kaziukonis, Jurgis Ragauskas, Liutauras Armanavičius, Matas Čikinas, Rytis Sandaras, Gintaras Svitojus. Tačiau nei vienam iš mūsiškių įveikti pirmos dienos barjero nepavyko.

Šiame turnyre buvo galima sutikti ne tik pokerio pasaulyje gerai žinomų veidų, savo jėgas panoro išbandyti ir futbolo žvaigždės Neymaras ir Gerardas Pique. Kaip ir lietuviams, pirmos dienos iššūkis jiems pasirodė per sunkus.

Turnyro kulminacijoje likus 2 dalyviams įvyko dalybos. Ir nors urugvajietis Brianas Kaufmanas Esposito džiaugėsi didžiausia pinigine suma – 432,135 €, nugalėtojo titulas ir trofėjus kartu su 368,925 € atiteko suomiui Tuomo Niskanenui.

50,000 € įpirkos vienos dienos turnyre užsiregistravo 54 dalyviai, iš kurių 15 pasinaudojo pakartotinio įsipirkimo galimybe. Pirmas 2 vietas dalinosi Prancūzijos atstovai: antras liko 71m. pokerio veteranas Jeanas-Noelis Thorelis (703,000 €), o nugalėtojo titulą ir 979,000 € pelnė pokerio profesionalas Benjaminas Pollakas

EPT Barselonos pagrindinio turnyro mūšis bus pratęstas šią popietę. 2 dienos apžvalgą 15min pokerio skiltyje kviečiame skaityti rytoj.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius