Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 11

Iš EPT „High Roller“ turnyro Kristijonas Andrulis pasitraukė tuščiomis

Europos pokerio turo (EPT) San Remo etape finalinis stalas suformuotas ne tik pagrindinėse varžybose, bet ir 10 tūkstančių eurų įpirkos „High Roller“ turnyre. Deja, lietuviui Kristijonui Andruliui kova baigėsi antros dienos pabaigoje – jis tarp 10 prizininkų nepateko.
Igoris Kurganovas ir Kristijonas Andrulis
Igoris Kurganovas ir Kristijonas Andrulis / pokerstarsblog.com nuotr.

Viso šiame turnyre startavo 74 žaidėjai, dešimt pasinaudojo pakartotinio įsipirkimo galimybe, taip suformuodami 823 tūkstančių eurų prizinį fondą. Turnyro nugalėtojui greta titulo atiteks 288 tūkst. eurų, o viso prizus išsidalino 10 pajėgiausių sportininkų.

Kaip įprasta į šį turnyrą sugūžėjo ryškiausios pokerio pasaulio žvaigždės ir 44 iš jų prasibrovė į antrąją dieną. Vienintelis Lietuvai atstovaujantis pokerio meistras K.Andrulis antrąją dieną pasiekė su vienu mažiausių žetonų kiekių, tačiau sugebėjo atsitiesti ir grįžti į žaidimo ritmą.

Vaikinas prasibrovė iki dviejų finalinių stalų fazės, tačiau likus visai nedaug iki prizinių vietų jis suklupo ir finišavo 16 pozicijoje. Paskutinėje partijoje mūsiškio laikyti karalius ir dama nesugebėjo įkąsti EPT čempiono Benny Spindlerio turėtai tūzo ir karaliaus kombinacijai.

Trijų mažiausių prizų laimėtojai paaiškėjo jau 2 dienos saulėlydyje. Vienas jų – naujausias EPT čempionas baltarusis Mikolajus Pobalis, prieš mėnesį triumfavęs EPT sezono atidaryme Barselonoje.

Na, o septynių trečią dieną pasiekusių žaidėjų priešaky žengia švedas Joelis Nordvistas. Prie finalinio stalo taip pat grįš rusas Igoris Kurganovas, jau minėtas B.Spindleris, Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindinio turnyro finalininkas Josephas Cheongas bei Vokiečių pokerio genijus Philippas Gruissemas, vos prieš mėnesį Pasaulio pokerio ture (WPT) pasidabinęs bronza. Visi septyni žaidėjai jau dabar yra užsitikrinę bent 24 700 eurų prizus.

Iš turnyro tuščiomis turėjo trauktis „PokerStars Pro“ atstovai Jonathanas Duhamelis, Vanessa Rousso, Luca Pagano, Eugene Katchalovas ir daugelis kitų žinomų pokerio meistrų. Akimirkomis iš šio turnyro dalinamės foto galerijoje.

pokerstarsblog.com nuotr./Eugene Katchalovas
pokerstarsblog.com nuotr./Eugene Katchalovas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius