Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 31

Karolis Sereika, Tomas Ksenevičius ir Mantas Štikelis tęsia žygį „Estrellas“ pokerio ture Barselonoje

Barselonoje vykstančiame „Estrellas“ pokerio turo (ESPT) sezono finalo pagrindiniame turnyre sužaista antroji diena. Čia savo pokerio įgūdžius išbandė ir aštuoni startines dienas įveikę lietuviai. Po antrosios dienos kovos ringe beliko 86 pokerio entuziastai. Tarp jų ir trys mūsiškiai.
Karolis Sereikia (ESPT 2013 m.)
Karolis Sereikia (ESPT 2013 m.) / PokerStarsblog.com nuotr.

Ne tik ESPT, bet ir turo organizatoriaus „PokerStars.net“ rekordą pagerinusiame pagrindiniame turnyre Barselonoje pirmąsias dvi dienas sėkmingai įveikė Karolis Sereika, Tomas Ksenevičius ir Mantas Štikelis. Pirmūno vietą tarp lietuvių trečios dienos pradžioje užims K.Sereikia, kurio sąskaitoje 384 000 turnyro valiutos. Prieš pat dienos finišo liniją, kiek nepasisekė T.Ksenevičiui, kuris priešpaskutinėje dienos partijoje pralaimėjo didžiulį banką. Tą kartą mūsiškis dalyvavo 800 000 žetonų vertės monetos metime ir jo tūzui su dama nesugebėjo pasipriešinti oponento dvejetų porai. 

Kaip jau minėjome, lietuviai trečiąją dieną pradės tarp 68 išgyvenusių turnyro dalyvių. Jau dabar visi žaidėjai yra užsitikrinę prizus, tačiau kaip įprasta visų akys nukreiptos į finalinį renginio stalą. 

Kol mūsiškiai varžosi dėl ESPT čempiono titulo, Europos pokerio turo (EPT) dešimtojo sezono atidarymo festivalyje Barselonoje vyksta aukščiausios klasės pokerio šou.

50 000 eurų įpirkos „Super High Roller“ turnyras į renginį priviliojo ryškiausias planetos žvaigždes. Tie, kurie negali sau leisti itin aukštos įpirkos mūšio, veiksmą stebėti yra kviečiami tiesioginių transliacijų metu.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius