Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 02

Keičiasi TV laidų iš Europos pokerio turo transliacijų TV6 eteryje laikas

Svarbi informacija tiems, kurie sekmadienio vakarais įprato mėgautis aukščiausios klasės pokeriu patogiai įsitaisę prie savo TV ekranų. Lietuviškai įgarsintų TV laidų vakarai iš PokerStars.net organizuojamo Europos pokerio turo (EPT), nuo lapkričio mėnesio keliasi į trečiadienius.
EPT Londone
EPT Londone
Temos: 2 TV Laikas

Jau ateinantį sekmadienį, lapkričio ketvirtąją dieną, kanalas TV6 paskutinį kartą pakvies pokerio mylėtojus sekmadieniniam pokerio seansui. Nuo kitos savaitės lietuviškai įgarsintų TV laidų iš EPT epizodai keliasi į trečiadienio vakarus. Pirmąjį epizodą jau ateinantį trečiadienį, lapkričio 7 dieną, turėsite galimybę stebėti 23 val. 40 min. 

Nauju laiku, trečiadienių vakarais prie ekranų, kaip ir įprasta, jus kvies pokerio komentatorius Gaudrius Dzikaras bei jam talkinantis, kaskart vis kitas, pokerio profesionalas. Tuo tarpu kanalas „Viasat Sport Baltic“ pokerio gerbėjų dėmesio laukia pirmadieniais, kur kiekvienos savaitės pradžioje, lygiai vidurnaktį rodomi epizodai iš „PokerStars Big Game“ žaidimo, kuriame matysite ryškiausių pasaulyje pokerio žvaigždžių pasirodymus.

Taigi pirmadienio vidurnakčiai drauge su „Viasat Sport Baltic“ ir trečiadienio vakarai bei kovos iš EPT ringo TV6 eteryje laukia pokerio sirgalių dėmesio. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius