Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 12

Kulminacija artėja: PCA pagrindiniame turnyre liko 24 žaidėjai, tarp jų – Xuan Liu

Bahamų Rojaus saloje prie kulminacijos artėja „PokerStars Karibų nuotykio“ (PCA) 10 tūkstančių JAV dolerių įpirkos pagrindinis turnyras. Šeštadienį prasidėjusiame turnyre viso jėgas išbandė net 1072 žaidėjai ir 64 jų vakar vakare grįžo į jau ketvirtąją turnyro dieną, siekdami dar per žingsnį priartėti prie prestižinio titulo ir svaiginančio 2 milijonų dolerių pirmosios vietos prizo.
Xuan Liu
Xuan Liu / cardplayer.com nuotr.

Vienas iš tų 64 žaidėjų galėjo įamžinti neįtikėtiną pasiekimą. Po trijų dienų kovą vis dar tęsė pernykštis PCA pagrindinio turnyro čempionas Galenas Hallas. Deja, svajonės apie antrą titulą dužo itin greitai – G.Hallas buvo pirmasis žaidėjas, kuriam ketvirtos dienos starte teko atsisveikinti su turnyru.

Turnyre kovojo ir trys „PokerStars Pro“ komandos atstovai, tačiau ir visų jų kelias baigėsi. Pirmasis baltą vėliavą iškelti buvo privestas prancūzas Arnaudas Matternas, vėliau atsisveikino Janas Heitmannas, o pernai į Pokerio Šlovės galeriją įtrauktas Barry Greensteinas krito 25 vietoje, taip užbaigdamas ketvirtos dienos kovas.

Tuo tarpu sėkmingiausiai viskas klostėsi po dviejų dienų jau pirmavusiam iš Pakistano kilusiam amerikiečiui Farazui Jakai. Vakar jis startavo iš trečios pozicijos, tačiau greitai išsiveržė į priekį, siųsdamas priešininkus ilsėtis vieną po kito. Būtent jis dienos pabaigoje nokautavo ir B.Greensteiną, viso sukaupė daugiau nei 4 milijonus žetonų ir beveik pusantro milijono žetonų lenkia antroje vietoje žengiantį tautietį Alexą Fitzgeraldą.

Ketvirtąją dieną išgyveno ir vienintelė prie stalų grįžusi dailiosios lyties atstovė Xuan Liu. Ji į maišelį dienos pabaigoje supakavo vos daugiau nei milijoną žetonų ir tarp likusių 24 žaidėjų užima 15 vietą.

Tuo tarpu lietuvis Stanislovas Kavoliūnas sėkmingai kovėsi 1100 dolerių įpirkos šalutiniame šešiaviečių stalų turnyre. Vyras užėmė 33 vietą, kuria jam garantavo 2250 dolerių prizą, rašo portalas lt.pokernews.com.

Pagrindinio turnyro kova bus pratęsta šįvakar 19 valandą Lietuvos laiku. Žaidėjai šiąnakt kovos, kol liks aštuoni stipriausieji, užsitikrinę šešiaženklius laimėjimus ir vietas prie finalinio stalo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius