-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 11

Pagaliau čempionas: Europos pokerio turo „High Roller“ turnyre triumfavo Vojtechas Ruzicka

Europos pokerio turo (EPT) aukštos įpirkos turnyro „High roller“ nugalėtoju tapo pokerio profesionalas iš Čekijos. Vojtechas Ruzicka savo pokerio kapitalą papildė 313 000 eurų.
Europos pokerio turo „High Roller“ turnyre triumfavo Vojtechas Ruzicka
Europos pokerio turo „High Roller“ turnyre triumfavo Vojtechas Ruzicka / pokerstarsblog.com nuotr.

Kai finalinėje dienoje prie pokerio stalo sugrįžo 10 300 eurų įpirkos „High Roller“ turnyro stipriausiųjų šešetukas, du didžiausias žetonų krūveles atsinešę žaidėjai pokerio bendruomenei buvo žinomi dėl polinkio finišuoti antriems. Martinas Jacobsonas savo sąskaitoje turi net du EPT vicečempiono titulus, o čeką Vojtechą Ruzicką pokerio bendruomenė iki šiol pažinojo kaip 2011 metų Pasaulio internetinio pokerio čempionato (WCOOP) vicečempioną. Tačiau Dovilije viskas pasikeitė. Na, bent vienam jų.

Lemtingoje brangaus turnyro dvikovoje čekas išplėšė pergalę iš JAV pokerio profesionalo Timothy Reilly rankų ir išdidžiai pasipuošė nugalėtojo laurų vainiku. Pergalė V.Ruzickui atnešė ne vien šlovę, bet ir 313 000 eurų pokerio kapitalo papildymą.  Tuo tarpu antrosios vietos laimėtojas T.Reilly prie savo laimėjimų pridėjo 180 000 eurų. Trečiąja vieta tenkintis šį kartą buvo priversta kylanti Prancūzijos pokerio žvaigždė Alexandre Reardas. Prancūzo prizas – 105 700 eurų.

Tris apatines finalininkų sąrašo eilutes ir kuklesnius, bet ne kukliausius prizus tarpusavyje pasidalino ketvirtojoje pozicijoje finišavęs Martinas Jacobsonas, kuris pelnė 83 200 eurų, penktąją vietą užėmęs daugkartinis Pasaulio pokerio serijos (WSOP) prizininkas Brynas Kenney ir pirmąją finalo auka tapęs Stevenas Silvermanas. Šiem dviems žaidėjams atitinkamai skirti 64 100 ir 47 500 eurų prizai. 

Tarp „High Roller“ turnyro prizininkų pateko ir „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė ir 2010 metų WSOP čempionas Jonathanas Duhamelis. Jis suklupo prieš pat finalą ir pelnęs septintą vietą iškovojo 38 000 eurų.

Iš viso šiame EPT etape dalyvavo 71 žaidėjas. Keletas jų pasinaudojo antrojo šanso galimybę, tad šaunus būrys turnyro dalyvių įpirkas į turnyrą susimokėjo net 85 kartus. Tai padėjo prizinį turnyro fondą išpūsti iki 950 400 eurų. Viso 12 žaidėjų papildė prizininkų sąrašą ir pelnė bent minimalius 21 400 eurų prizus. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius