Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 13

PCA 2014: „High Roller“ turnyro ringe po dviejų mūšio dienų pirmauja Vanessa Selbst

Bahamose vykstantis „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) festivalis sparčiai artėja pabaigos link. Paskutinis iš trijų didžiųjų šventės turnyrų, 25 tūkst. JAV dolerių įpirkos „High Roller“ mūšis, startavo praėjusį šeštadienį. Sekmadienį čia sužaista antroji diena, kurios finišo liniją kaip lyderė kirto „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Vanessa Selbst. Pastarosios komandos draugas ir kolega Danielis Negreanu taip pat keliauja į trečią ir lemtingą mūšio dieną.
Vanessa Selbst
Vanessa Selbst / Joe Girono nuotr.

247 aukštų įpirkų pokerio turnyrų mylėtojai užsiregistravo PCA „High Roller“ etape. Po dviejų kovos dienų turnyro ringe beliko 14 žaidėjų. Kiekvienas iš jų jau šiuo metu yra užsitikrinęs bent 89 560 dolerių apdovanojimą. Tačiau, kaip įprasta, visų trečią dieną pasiekusių kovotojų akys krypsta į pagrindinį prizą, kurį šį kartą sudaro net 1 279 880 dolerių.

Realiausia kandidatė į šio turnyro titulą po dviejų kovos dienų yra „PokerStars Pro“ rinktinės narė V.Selbst. Šių metų PCA festivalis sėkmingiausiai visų laikų pokerio damai klostosi itin šauniai. 100  tūkst. dolerių įpirkos PCA „Super High Roller“ varžybose ji finišavo trečia ir pelnė 760 640 dolerių prizą. 10 tūkst. dolerių įpirką į pagrindinį šventės turnyrą amerikietė pavertė 32 tūkst. dolerių apdovanojimu. Na o po dviejų žaidimo dienų 25 tūkst. dolerių įpirkos „High Roller“ turnyre jos sąskaitoje yra 1,633 mln. žetonų, kas garantuoja profesionalei žetonų lyderės kėdę.

Tiesa, labai nedaug nuo lyderės atsilieka portugalas Joao Vieira. Šio žaidėjo turnyro kapitalą trečios dienos pradžioje sudarys 1,604 mln. turnyro valiutos. Antrąją dieną išgyveno ir pasiekti renginio finalą rimtai kėsinasi ir 2012 metų pasaulio pokerio čempionas Gregory Mersonas (1,112 mln. žetonų), vienas iš Vokietijos pokerio bendruomenės pirmūnų Marvinas Rettenmaieris (1,014 mln. žetonų), geriausiu praėjusio dešimtmečio pokerio meistru neseniai pripažintas „PokerStars Pro“ komandos ambasadorius Danielis Negreanu (723 tūkst. žetonų) bei keletas kitų žaidimo meistrų.

Į šios kovos prizininkų sąrašą, kurį viso sudarys 31 pavardė, savo inicialus jau įrašė tokios pokerio žvaigždės kaip Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionai Byronas Kavermanas (31 vieta, 53 260 dolerių) ir Tommy Vedesas (28 vieta, 53 260 dolerių), prieš mažiau nei savaitę PCA „Super HIgh Roller“ turnyre triumfavęs Fabianas Quossas (26 vieta, 59 300 dolerių), „PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždės Jake'as Cody (24 vieta, 59 300 dolerių) ir Ana Marquez (22 vieta, 65 260 dolerių), o taip pat Europos pokerio turo (EPT) „High Roller“ turnyro čempiono titulą jau turintis Philippas Gruissemas (16 vieta, 80 480 dolerių) ir EPT finalininkas Farazas Jaka (15 vieta, 89 560 dolerių).

Primename, kad pirmadienį vakare komentatoriai Gaudrius Dzikaras ir Paulius Mikaliūnas laukia jūsų prisidedant prie pokerio aistruolių visame pasaulyje, kurie stebės kuo užsibaigs PCA pagrindinis turnyras. Lietuviškai įgarsinta tiesioginė transliacija iš Bahamų, kurios metu ir stebėsite finalinę šių metų PCA kovą, startuos 21 valandą Lietuvos laiku. Likite su mumis ir tapkite svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais.

Kad tiesiogines PCA transliacijas stebėti būtų dar įdomiau jau nuo sausio 6 dienos mūsų „Facebook“ puslapyje galite rasti ir šiai progai skirtą specialų konkursą. Nepraleiskite progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais ir laimėti šaunių prizų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius