Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 09

PCA 2014: pagrindinio turnyro 1B dienoje sėkmingai startavo Emilis Umbrasas

Bahamose tęsiasi „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) pagrindinio turnyro kova. 10 tūkst. JAV dolerių įpirkos kovoje dalyvaujantys žaidėjai ruošiasi antrosios dienos startui. Tuo tarpu dienoje 1B startavo 708 pokerio aistruoliai, iš kurių 475 įveikė pirmąją PCA kliūtį ir tęs pasirodymą. Savo jėgas didžiojo festivalio ringe išbandė ir Lietuvis Emilis Umbrasas.
Shankar Pillai
Shankar Pillai / Joe Girono nuotr.

Vienintelis šių metų PCA pasiekęs lietuvis E.Umbrasas pirmąją pagrindinio turnyro dieną įveikė su kuklia žetonų pilaite. „Nors ir prastoje situacijoje bet pavyko žengti į antrą dieną. Turiu beveik 20 tūkst. žetonų, o vidurkis – 45 tūkst.“, – savo „Facebook“ paskyroje pasibaigus mūšiui rašė tautietis.

Susumavus dienų 1A ir 1B rezultatus paaiškėjo, kad iš viso 10 tūkst. dolerių įpirkos PCA pagrindiniame turnyre užsiregistravo 1 003 pokerio entuziastai. Taigi, 10 milijonų dolerių garantija, kuria į prizinį fondą įdėjo kovos organizatorius „PokerStars.net“, visiškai pasidengė. Finišavus dviem startinėms dienoms 669 žaidėjai tebepuoselėja viltį pelnyti čempiono titulą.

Apie tai, kokios pokerio žvaigždės įveikė dieną 1A galite paskaityti čia. Tuo tarpu neprastai žaidimo meistrams klostėsi ir diena 1B. Net dvi dešimtys „PokerStars Pro“ komandos narių įveikė startinį jaudulį ir užsitikrino vietas prie antrosios dienos stalų. Ryškiausią pasirodymą tarp šios rinktinės narių surengė Caio Pessagno, kurio žetonų pilaitę dienos pabaigoje sudarė 95 tūkst. apvaliųjų. Neprastai reikalai klostėsi ir PCA „Super High Roller“ turnyro, vykusio vos prieš porą dienų, bronzos laimėtojai Vanessai Selbst. Dama finišavo turėdama 76,7 tūkst. turnyro valiutos.

E.Umbrasas: Nors ir prastoje situacijoje bet pavyko žengti į antrą dieną. Turiu beveik 20 tūkst. žetonų, o vidurkis – 45 tūkst.

Žetonų lyderio poziciją šį kartą užsiėmė Pasaulio pokerio serijos (WSOP) auksinės apyrankės savininkas Shankaras Pillai. Pirmūno rankose yra 173,9 tūkst. žetonų. Lyderiu dešimtuke sau vietą rado ir dviejų WSOP trofėjų laimėtojas Davidas Bakeris, kurio kapitalą šiuo metu sudaro 112 tūkst. apvaliųjų. Pokerio strategijos knygų autoriaus ir žaidimo didmeistrio Jonathano Little sąskaitoje – 78,5 tūkst. žetonų. 78 tūkst. spalvotųjų nešasi WSOP Europoje vicečempionas Chrisas Moormanas, o PCA „Super High Roller“ turnyro laimėtojas Fabianas Quossas antrąjį šios kovos etapą pradės laikydamas 68 tūkst. žetonų.

Tarp mūšį tęsiančių žaidėjų yra ir jau minėto „Super High Roller“ turnyro prizininkų, Dano Shako (59 000), Anthony Greggo (50 000), Ole Schemiono (44 000) ir Mike'o McDonaldo (42 000), vardai.

Ne taip kaip norėjosi diena klostėsi „PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždėms Barry Greensteinui, Bertrand'ui Grospellier, Davidui Williamsui, Juanui Manueliui Pastorui, Randy Lew ir Fatima Moreira de Melo. O taip pat Europos pokerio turo (EPT) čempionams Steve O'Dwyeriui ir Kevinui MacPhee bei pokerio superžvaigždėms Michaelui Mizrachi ir Tomui Marchese. Šių meistrų PCA pagrindiniame turnyre jau nebeišvysime.

Tie, kas stebėjo lietuviškai garsinamą tiesioginę transliaciją, kuri mūsų puslapyje trečiadienį startavo 21 val. 30 min., girdėjo, kad nuolatiniams PCA balsams Gaudriui Dzikarui ir Pauliui Mikaliūnui kurį laiką talkino PCA kovoje prieš metus savo jėgas išbandęs Mindaugas Šimkus. Tokią transliaciją stebėti galėsite ir ketvirtadienį. Eterio pradžia – 19 valandą Lietuvos laiku.

Kad tiesiogines PCA transliacijas, kurios vyks iki pat sausio 13 dienos, stebėti būtų dar įdomiau, jau nuo sausio 6 dienos mūsų „Facebook“ paskyroje rasite ir šiai progai skirtą specialų konkursą. Nepraleiskite progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais ir laimėti šaunių prizų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius