Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 14

PCA „$25K High Roller“ turnyre į 1,3 milijono dolerių pagrindinį prizą nusitaikę 11 žaidėjų

Šįvakar „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) festivalyje paaiškės ne tik pagrindinio turnyro čempionas, bet ir 25 tūkst. JAV dolerių įpirkos „High Roller“ kovos laimėtojas. Tarp 11 stipriausių šių varžybų dalyvių – EPT čempionas Oleksijus Chorošeninas, JAV pokerio žvaigždės Scottas Seiveris, Brynas Kenney ir Farazas Jaka.
Danielis Negreanu
Danielis Negreanu / PokerStars.net

Viso prestižinis „High Roller“ turnyras sudomino 197 žaidėjus, be to pirmos dienos metu nesėkmę patyrę dalyviai galėjo įspirkti pakartotinai ir tai padarė 60 kartų, tad viso 25 tūkst. dolerių įpirkos buvo sumokėtos 257 kartus, kas suformavo beveik pusseptinto milijono dolerių prizinį fondą ir padarė šį turnyrą septintu didžiausiu 25 tūkst. dolerių įpirkos turnyru pokerio istorijoje.

Antrąją dieną pasiekė 117 žaidėjų, tačiau jų laukė dar ilgas kelias, nes prizininkų buvo tik 39. Antrą etapą iš žetonų lyderio pozicijos pradėjo JAV pokerio sunkiasvoris Scottas Seiveris. Tarp tų, kurie pasitraukę anksčiau nei buvo pradėti dalinti prizai, atsidūrė „PokerStars Pro“ atstovas Eugene Katchalovas, EPT čempionas Mike McDonaldas, JAV pokerio žvaigždės Tony Greggas, Jasonas Koonas, Shannonas Shorras, Danas Shakas, o taip pat pernai iškovotą titulą gynęs Jake Schindleris.

Burbulo berniuku tapo dar vienas amerikietis Paulas Volpe, o likę 39 žaidėjai užsitikrino bent minimalų 44 540 dolerių laimėjimą, nors visų mintys krypsta į pagrindinį 1,294 milijono dolerių laimėjimą ir prestižinį titulą. Tiesa, nemažai daliai prizus pasiekusių žaidėjų jau teko pamiršti viltis apie kovą dėl didžiausių apdovanojimų. „High Roller“ specialistas Igoris Kurganovas (30 vieta), Pasaulio pokerio serijos Europoje (WSOPE) čempionas Darrenas Eliasas (29), EPT čempionas Davidi Kitai (25), britas Niallas Farrellas (21), LAPT Bahamų finalininkas Tayloras Pauras (15) – jau tik žiūrovai.

Iš kovos dėl titulo jau pasitraukė ir visi „PokerStars Pro“ komandos nariai, bet trims jų pavyko pasiekti prizines vietas. Trigubos karūnos savininkas Jake Cody liko 32-as, Brazilijos pokerio pažiba Andre Akkari užėmė 16 vietą, o „PokerStars Pro“ flagmanas Danielis Negreanu iš turnyro krito pačioje dienos pabaigoje. Pokerio megažvaigždė sustūmęs viską su flope pagautomis dviem poromis neatsilaikė prieš Dano Heimillerio abigalį pirkimą į eilę. D. Negreanu už 13 vietą atiteko 89 tūkst. dolerių prizas, o jo skriaudikas baigė dieną trečias pagal žetonus. Prieš lemtingos dienos startą jis atsilieka tik nuo kanadiečio Jeano-Pascalio Savard'o bei EPT čempiono Oleksijaus Chorošenino iš Ukrainos. Varžybas šįvakar taip pat pratęs Vokietijos pokerio žvaigždė Dominikas Nitsche bei JAV pokerio sunkiasvoriai S. Seiveris, Brynas Kenney ir Farazas Jaka. Tiesa, šios amerikiečių trijulės žetonų bokštai gan nedideli.

Visų finalinės dienos žaidėjų žetonų kiekiai:
1. Jeanas-Pascalis Savard'as (Kanada) – 2,433,000 žetonų;
2. Oleksijus Chorošeninas (Ukraina) – 2,256,000 žetonų;
3. Danas Heimilleris (JAV) – 2,123,000 žetonų;
4. Dominikas Nitsche (Vokietija) – 1,965,000 žetonų;
5. Ilkinas Garibli (Azerbaidžanas) – 1,410,000 žetonų;
6. Lee Markholtas (JAV) – 836,000 žetonų;
7. Nickas Petrangelo (JAV) – 800,000 žetonų;
8. Scottas Seiveris (JAV) – 761,000 žetonų;
9. Brynas Kenney (JAV) – 610,000 žetonų;
10. Joe Kuetheris (JAV) – 520,000 žetonų;
11. Farazas Jaka (JAV) – 368,000 žetonų.

Primename, kad šio turnyro kulminacija vyks paraleliai su PCA pagrindinio turnyro finalu, kurio tiesioginę transliaciją su žaidėjų kortomis kviečiame mūsų skiltyje žiūrėti nuo 21 val. Lietuvos laiku.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius