Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 11

PCA pagrindinis turnyras: Tarp 64 pretendentų į karūną – vienintelė mergina

Šiąnakt Bahamose sužaista „PokerStars Karibų nuotykio“ (PCA) 10 tūkst. JAV dolerių įpirkos pagrindinio turnyro trečioji diena ir po jos lieka vienaženklis skaičius žaidėjų, pretenduojančių į titulą – 64. Turnyro lyderio pozicijoje žengia Philas D'Auteuilis, tuo tarpu vienintelė kovą tęsianti mergina yra 16-oje vietoje.
Xuan Liu
Xuan Liu / pokerstarsblog.com nuotr.

Prieš keturias dienas PCA pagrindiniame turnyre startavo 1072 žaidėjai, o trečiąją dieną pradėjo 183 jų. Jau pirmame lygyje buvo pasiektos prizinės vietos, kai iš kovos pasitraukė 23 žaidėjai, kurie namo keliaus tuščiomis. Turnyro lyderiu tapo kanadietis Philas D'Auteuilis, kuris dienos pabaigoje į maišelį sudėjo beveik pusantro milijono žetonų. Trečią dieną iš pirmos pozicijos pradėjęs amerikietis Farazas Jaka prieš ketvirtos dienos startą žengia trečioje vietoje.

Į pagrindinio PCA turnyro ketvirtąją dieną prasibrovė ir vienintelė dailiosios lyties atstovė – Xuan Liu. Jos rankose – 680 tūkstančių žetonų. Ilgą laiką mergina turėjo nedidelį žetonų kiekį, apie 200 tūkstančių, tačiau dienos pabaigoje gavusi valetus ji įveikė Michailo Šichvoričiaus septyniukes ir ketvirtąją turnyro dieną prie stalo turės gana solidžią poziciją.

Tarp tų, kurie šį vakarą grįš prie pagrindinio turnyro stalų yra ir keli „PokerStars Pro“ komandos atstovai. Geriausiai iš jų sekasi italui Lucai Pagano, kuris šiuo metu užima 9 vietą. Vilčių taip pat neprarado jo kolegos Janas Heitmannas, Barry Greensteinas ir Arnaudas Matternas.

Turnyrą tęsia ir vienas žmogus, norintis perrašyti istoriją. Tai pernykštis čempionas Galenas Hallas, prieš metus visus apstulbinęs visus savo įspūdingu žaidimu, o šiemet jau iškovojęs trečią vietą ir 470 tūkst. dolerių „Super High Roller“ turnyre. Tiesa, G.Hallui ketvirtoje dienoje reikės rimtai paplušėti, nes jam pavyko išsaugoti tik kuklią žetonų krūvelę – jis žengia 9 vietoje nuo galo.

Ketvirtoji turnyro diena prasidės šįvakar ir po jos turėtų likti mažiau nei trys dešimtys žaidėjų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius