Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 13

„PokerStars“ 2011-ieji: balandį Kristijonas Andrulis žengė giliai EPT Berlyne, o Vanessa Selbst pakartojo triumfą

Jau ne pirmus metus „PokerStars“ yra didžiausias pokerio rinkos gigantas, tad nenuostabu, jog daugelis svarbiausių pokerio pasaulio įvykių sukasi būtent apie šią kompaniją ir jai atstovaujančius geriausius pasaulio žaidėjus. 2011-ieji metai buvo išties įsimintini ir artimiausiomis dienomis mes po truputį apžvelgsime svarbiausias „PokerStars“ 2011 metų akimirkas.
Vanessa Selbst
Vanessa Selbst / pokerstarsblog.com nuotr.

15min.lt jau pateikė savo skaitytojams sausio, vasario ir kovo mėnesių apžvalgas, o šįkart prisiminkime, kas vyko balandį.

BALANDIS

Viktoras Blomas grįžo į pergalių kelią „Superžvaigždės atskleidime“

Dar vienas Viktoro Blomo „Superžvaigždės atskleidimo“ akcijos oponentas buvo interneto profesionalas Scottas Palmeris ir šios dvikovos visi laukė nekantraudami. S.Palmeris startavo užtikrintai ir dvikovos pradžioje išsiveržė į priekį, tačiau V.Blomas atsitiesė, perėmė iniciatyvą ir triumfavo, galutiniame rezultate laimėdamas 61 tūkst. JAV dolerių.

EPT Berlyne Kristijonas liko 12-as, o triumfavo Benas Wilinofsky

pokerstarsblog.com nuotr./Benas Wilinofsky
pokerstarsblog.com nuotr./Benas Wilinofsky

Vokiečiai tikėjosi, kad Europos pokerio turui (EPT) atvykus į Berlyną, pavyks trofėjų išsaugoti namuose. Lietuviai tikėjosi, kad tam sutrukdys vienas geriausių šalies žaidėjų Kristijonas Andrulis, kuris žengė itin toli. Deja, Kristijonui iki finalinio stalo pritrūko poros žingsnių ir jis baigė turnyrą 12 vietoje. Tuo tarpu lemiamoje dvikovoje šeimininkas Maximilianas Heinzelmannas bandė išlaikyti kanadiečio Beno Wilinofsky egzaminą ir to padaryti nepasisekė. B.Wilinofsky triumfavo ir susižėrė 825 tūkst. eurų.

Vanessa Selbst antrąsyk triumfavo NAPT

Neįtikėtiną žygį įgyvendino geriausia moterimi pokerio žaidėja dažnai vadinama „PokerStars Pro“ komandos atstovė Vanessa Selbst. 2010 metais ji iškovojo pergalę Šiaurės Amerikos pokerio turo (NAPT) „Mohegan Sun“ etapo pagrindiniame turnyre, o 2011-ųjų balandį sugebėjo šį titulą apginti!

VIDEO: NAPT 2011 Mohegan Sun - Vanessa Selbst vs Ramdin - PokerStars.com

Jasonas Mercieris kaip ir V.Selbst laimėjo dublį

Kitas „PokerStars Pro“ Jasonas Mercieris, matyt, pasisėmė įkvėpimo iš savo kolegės Vanessos Selbst. Jis buvo nesustabdomas to paties NAPT „Mohegan Sun“ svarbiausiame šalutiniame turnyre ir iškovojo pergalę, taip pat pakartodamas savo 2010 metų rezultatą.

pokerstarsblog.com nuotr./Jasonas Mercieris
pokerstarsblog.com nuotr./Jasonas Mercieris

LAPT titulą šeimininkai išsaugojo Peru

Lotynų Amerikos pokerio turas (LAPT) atvyko į Peru sostinę Limą ir šeimininkų atstovui Kemai Ferri pavyko pasirūpinti, kad prestižinis trofėjus nebūtų išvežtas iš šalies.

Viktoras Blomas laimėjo dar vieną dvikovą

„Superžvaigždės atskleidimo“ iššūkyje švedas Viktoras Blomas vėl susikovė su interneto atrankų nugalėtoju. Jo oponentas turėjo šansą pakovoti dėl gyvenimą keičiančių sumų, tačiau jaunasis švedas nebuvo sentimentalus – jis nepaliko priešininkui vilčių ir laimėjo eilinę akcijos kovą.

Tokie buvo svarbiausi 2011 m. balandžio įvykiai, susiję su pokerio rinkos gigantu „PokerStars“. Netrukus papasakosime ir apie svarbiausias kitų mėnesių akimirkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius