Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 28

Prancūzijos pokerio serijoje Jurijus Nesterenko nušluostė nosis šeimininkams ir tapo čempionu

Monte Karle paaiškėjo naujasis Prancūzijos pokerio serijos (FPS) čempionas. Po atkaklios kovos pergalę šventė ukrainietis Jurijus Nesterenko, dvikovoje įveikęs šeimininkų atstovą Christophe'ą Malaurie. Tarp finalininkų pasižymėjo ir „PokerStars Online“ komandai atstovaujantis Gabrielis Nassifas.
Jurijus Nesterenko
Jurijus Nesterenko / holdempix.com nuotr.

Pagrindiniame FPS turnyre, kurio įpirka siekė 1 100 eurų, iš viso startavo 837 pokerio mylėtojai, tarp jų – ir būrelis lietuvių. Domantas Klimčiauskas iš kovos pasitraukė dar iki pinigų burbulo sprogimo, o kiti trys iškovojo prizus. Steponas Venckus užėmė 101-ąją vietą ir pelnė 1 900 eurų prizą, Gintaras Šimaitis liko 60-as ir buvo apdovanotas 2 800 eurų, o šauniausią pasirodymą tarp lietuvių surengęs Tomas Kšenevičius kovą paliko 42-as ir laimėjo 3 300 eurų.

Iki šiol mažai žinomas pokerio mylėtojas J.Nesterenko FPS pagrindiniame turnyre Monte Karle sugebėjo įrodyti savo pranašumą prieš gausų varžovų būrį ir, lemtingoje akistatoje įveikęs šeimininkų atstovą Ch.Malaurie, susižėrė 150 tūkst. eurų apdovanojimą. Dideliais pasiekimai tarptautinėse pokerio varžybose negali pasigirti ir antrosios vietos laimėtojas Ch.Malaurie. FPS vicečempiono titulas prancūzui garantavo 92 tūkst. eurų apdovanojimą – tai tik trečiasis jo karjeros prizas.

Trečią ir ketvirtą vietas tarpusavyje taip pat pasidalino prancūzai. Laurent'as Durand'as 65 tūkst. eurų pelnė už trečiąją, o Florianas Exposito 51 tūkst. eurų – už ketvirtąją vietą. Penktas šį kartą liko dukart Pasaulio pokerio serijos (WSOP) prizininkas iš Rusijos Andrejus Lobžanidzė, kuriam atiteko 38 490 eurų. „Eureka“ pokerio turo finalininkas iš Libano Georgesas Yazbeckas – šeštas. Jo rankose atsidūrė 28 tūkst. eurų.

Septintoje vietoje pasirodymą užbaigė ryškiausia šio finalo žvaigždė, „PokerStars Online“ komandos narys Gabrielis Nassifas. Daugkartinio WSOP finalininko iš Prancūzijos sąskaitą už šį pasiekimą papildė 20 tūkst. eurų suma. Pačioje finalo pradžioje viltį atsitiesti palaidojo mažiausią žetonų krūvelę čia atsinešęs rusas Romanas Korenevas. Pabuvojimas prie finalinio stalo jam garantavo 15 tūkst. eurų prizą.

Primename, kad Europos pokerio turo (EPT) didysis finalas Monte Karle tęsiasi. Tęsiasi ir lietuviškai įgarsintų vaizdo transliacijų maratonas – Gaudrius Dzikaras ir Paulius Mikaliūnas balandžio 28-ąją kviečia jus stebėti antrąją EPT pagrindinio turnyro dieną. Transliacijos pradžia 15min.lt pokerio rubrikos eteryje – 13 valandą. 

Transliacijų  metu nepamirškite apsilankyti ir mūsų „Facebook“ puslapyje, kur, kaip įprasta, jūsų lauks smagūs konkursai, kurių nugalėtojai bus apdovanoti vertingais prizais.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius