Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 18

Ryškiausios pokerio žvaigždės įnirtingai varžosi EPT Barselonos „Super High Roller“ turnyre

Pokerio festivalis Barselonoje tęsiasi. Kol „Estrellas“ pokerio ture (ESPT) varžosi didžiausia pokerio entuziastų kompanija turo istorijoje, Europos pokerio turo (EPT) devintojo sezono startiniame etape būrys pokerio žvaigždžių kovoja prie 50 000 eurų įpirkos „Super High Roller“ turnyro stalų ir jau rytoj pakviesime stebėti tiesioginę šio turnyro finalo transliaciją.
Danielis Negreanu / PokerStarsBlog.com nuotr.
Danielis Negreanu / PokerStarsBlog.com nuotr.

„PokerStars“ organizuojamo EPT sezono atidarymo proga surengtas įspūdingas turnyras sutraukė geriausius pasaulio pokerio asus. Daugiau nei 50 žaidėjų paklojo po 50 000 eurų įpirką ir tarp jų galima rasti garsiausius pokerio pasaulio vardus. Danielis Negreanu, Philas Ivey, Jonathanas Duhamelis, Jasonas Mercieris, Ericas Seidelis ir daugelis kitų ne mažiau įspūdingų aukščiausios pokerio lygos žaidėjų stojo į kovą, padarydami šį turnyrą vienu įspūdingiausių pokerio metuose.

Tačiau pokeris yra negailestingas žaidimas. Pirmąja turnyro auka tapo „PokerStars Pro“ komandos veidas D.Negreanu. Nepaisant to, kad kova jam nesusiklostė, kanadietis nenusiminė ir savo „Twitter“ anketoje išplatino pranešimą: „100% pasinaudosiu antrojo šanso galimybę ir dar kartą įsipirksiu į šį turnyrą. Beliko apsispręsti ar į turnyrą grįšiu dar prieš pirmosios dienos finišą ar antrosios dienos pradžioje, turėdamas 50 privalomųjų statymų“. D.Negreanu patvirtino savo žodžius ir iš tiesų pakartotinai įsipirko į turnyrą prasidedant antrajai žaidimo dienai. Beje, ne vien D.Negreanu išnaudojo antrojo šanso galimybę. Nepalankiai susiklosčius pirmajam bandymui, pakartotinai į turnyrą įsipirko Ph.Ivey bei J.Duhamelis. tačiau D.Negreanu ir Ph.Ivey antrieji bandymai nebuvo sėkmingesni nei pirmasis šūvis. Abu žaidėjai pasitraukė iš kovos antrosios dienos bėgyje.

Įpusėjus antrajai turnyro dienai jau vienuolika žaidėjų galutinai pasitraukė iš kovos. Prie jau minėtų superžvaigždžių D.Negreanu ir Ph.Ivey prisidėjo puikiai šių metų Pasaulio pokerio serijos (WSOP) kovose pasirodęs Andrew Lichtenbergeris, pokerio profesionalas iš Rusijos Igoris Kurganovas, vokietis Philippas Gruissemas ir keletas kitų turnyro dalyvių.

Įpusėjus antrajai dienai žetonų lyderio poziciją tarp likusių 32 žaidėjų kol kas užima Danas Smithas. Ne daug nuo jo atsilieka Pasaulio pokerio turo (WPT) finalininkas, danas Simonas Ravnsbaekas ir žvaigždė iš JAV Steve O'Dwyeris.

Kovą tęsia išties gausus būrys pokerio žvaigždžių savo įgūdžius šiame žaidime ne sykį pademonstravusiu praeityje, tad nuspėti būsimąjį nugalėtoją yra tikrai sunku, o ir kova žada būti tikrai įspūdinga. Nepraleiskite tiesioginės finalinio stalo kovos transliacijos ir mūsų portale jau rytoj, rugpjūčio 19 dieną, sekmadienį. Tiesioginė transliacija prasidės apie 14 valandą Lietuvos laiku.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius