Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 17

Rytoj Maltoje startuoja Europos pokerio turo etapas

Jau spalio 18 dieną Maltoje prasidės Europos Pokerio Turo (EPT) mūšiai. Saulėtoje Viduržemio jūros šalyje apsilankę pokerio žaidėjai turės galimybę jėgas išbandyti daugiau nei aštuoniasdešimtyje turnyrų, tarp kurių ne tik EPT bet ir Italijos Pokerio Turo (IPT) mūšiai.
EPT Malta
EPT Malta / PokerStars.net nuotr.

Kaip ir dera solidžiam pokerio festivaliui EPT mūšiai prasidės nuo solidaus turnyro. Jau spalio 18-ąją Maltoje apsilankę žaidėjai turės progą išbandyti savo įgūdžius prie 10 000 eurų įpirkos varžybose su papildomos įpirkos galimybe. Tačiau jeigu jūsų pokerio kapitalas kol kas neleidžia startuoti tokio mąsto kovose nederėtų atsisakyti kelionės į Maltą – šalia brangiųjų EPT mūšių čia vyks ir kuklesnių įpirkų kovos. Viso festivalio metu čia bus sužaisti 84 turnyrai, įpirkos į kuriuos prasidės nuo 120 eurų. Norintys varžytis pagrindiniame festivalio turnyre įpirkai turės atseikėti 5 300 eurų, o aukščiausios pokerio lygos meistrai susigrums 25 000 eurų įpirko „High Roller“ mūšyje.

Šalia didžiųjų EPT turnyrų Maltoje santykius aiškinsis ir Italijos pokerio turo (IPT) žaidėjai. 1 100 eurų įpirkos kova dėl IPT čempiono vardo startuos jau spalio 19-ąją. Vos pasibaigus šiai kovai IPT ringas persikels į 2 200 eurų įpirkos „High Roller“ mūšio lauką. Čia patekti galės ir tie, kurių piniginė plonesnė, mat kvalifikacinių kovų į šį turnyrą grafike galima rasti satelitų, kurių įpirkos tesiekia 330 eurų.

Nors internete vykstančiuose atrankiniuose turnyruose lietuviams iškovoti vietų EPT Maltos etape nepavyko, geriausi šalies pokerio profesionalai jau pakuojasi lagaminus ir ruošiasi kelionei į saulėtą Viduržemio jūros salą. Trečią kartą Maltoje rengiama švenjtė tęsis vienuolika dienų. Pagrindiniame praėjusio sezono turnyre čia startavo 651 žaidėjas, o 3 255 000 prizinį fondą dalinosi 95 kovotojai. Pergalę tą kartą pelnęs škotas Niallas Farrellis buvo apdovanotas 534 330 eurų.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius