Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 31

Vaizdo įrašas: EPT Barselonos čempioną nulėmė neįtikėtina partija

21 metų amžiaus lenkas Sebastianas Malecas prieš porą dienų triumfavo Europos pokerio turo (EPT) Barselonos pagrindiniame turnyre ir susižėrė daugiau kaip 1,1 milijoną eurų. Turnyro finalo šįsyk nepasiekė ryškios pokerio žvaigždės, bet viską atpirko neįtikėtina paskutinė varžybų partija.
Sebastianas Malecas / pokerstarsblog.com nuotr.
Sebastianas Malecas / pokerstarsblog.com nuotr.

EPT Barselonos 5300 eurų įpirkos pagrindiniame turnyre viso startavo 1785 žaidėjai, tarp kurių buvo ir 17 Lietuvos atstovų. Keturiems mūsiškiams pavyko patekti į prizininkų sąrašą, o toliausiai nužengęs Kęstutis Gecevičius suklupo 85 vietoje.

Tuo tarpu čempiono titulą iškovojo jaunas Lenkijos pokerio meistras Sebastianas Malecas. Vaikinas buvo žetonų lyderis po 4-osios varžybų dienos, tačiau priešfinaliniame etape jį aplenkė du oponentai, tad prie septynviečio finalo mūsų kaimynas sėdo būdamas trečias pagal žetonus.

Likus 4 žaidėjams turnyras buvo sustabdytas ir finalininkai mėgino susitarti dėl apylygių didžiųjų prizų dalybų, tačiau konsensuso rasti nepavyko ir kova buvo atnaujintą. Dėl to labiausiai turėtų džiaugtis būtent S. Malecas.

Jis prasibrovė į finalinę dvikovą, kur sukryžiavo kardus su Vokietijai atstovaujančiu žydų tautybės pokerio profesionalu Uri Reichensteinu. Žaidėjai jau buvo užsitikrinę bent 807 100 eurų prizą, tačiau nugalėtojo laukė svaiginanti 1,122 milijono eurų suma. Apylygės žaidėjų žetonų pilis suteikė priežasčių prielaidai, kad dvikova gali užsitesti, tačiau tuomet buvo sužaista viena įspūdingiausių paskutinių metų pokerio partijų:

Pokerio naujienų kasdien ieškokite ir mūsų "Facebook" paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius