Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 08

Pokerio profesionalai moko: dvylikos pamokų apžvalga

Tradicinėje 15min.lt pokerio skilties penktadienio rubrikoje į pokerio žaidėjus vėl kreipiasi aukščiausios klasės pokerio meistrai. Virtualios pokerio mokyklos dėstytojai ir profesoriai šį kartą turi jums paruošę šį tą išskirtinio.
Pokerio profesionalai moko: dvylikos pamokų apžvalga
Pokerio profesionalai moko: dvylikos pamokų apžvalga
Temos: 1 Pamoka

„Po dviejų pamokų lygių, kurių metu dalyvavote net 12 pamokų, jūs neabejotinai pradėjote kur kas geriau suprasti šį žaidimą. Ką gi, laikas pasidaryti išvadas ir atskiras žinių detales suklijuoti į vieną didelį paveikslą“, – taip šią video pamoką pradeda nuolatinis laidos komentatorius.

Kaip jau  ir supratote, šį kartą jūsų laukia apibendrinimas. Viskas, ko išmokote jau yra jūsų galvose, beliko susidėlioti visus taškus ant „i“ ir būsite pasiruošę stoti į kovą. Gal ne iš karto dideliuose tarptautiniuose pokerio ringuose. Gal ne iš karto prieš Danielį Negreanu ar Eugene Katchalovą, tačiau tai bus pirmasis žingsnis jūsų asmeninėje pokerio karjeroje.

Linkime malonios peržiūros ir šaunių rezultatų ateityje. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius