Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 04

Pokerio profesionalai moko: pozicija prie pokerio stalo. Antroji dalis

Kaip jau tampa įprasta darbo savaitę siūlome jums užbaigti pokerio pamokoje su geriausiais šio žaidimo meistrais. Praėjusią savaitę pradėjome gilintis į tai, ką raiškia pozicija, iš kurios žaidžiate. Šįkart siūlome kiek smulkiau apžvelgti pradėtą temą.
Pokerio profesionalai dalijasi patarimais
Pokerio profesionalai dalijasi patarimais

Praėjusią savaitę supažindinome jus su pozicijos prie pokerio stalo pagrindais. Sužinojote, kuo ankstyvos pozicijos skiriasi nuo vėlyvų ir kurios iš jų suteikia jums pranašumą prieš varžovus. Tačiau kaip iš tiesų jūsų užimama pozicija prie pokerio stalo gali įtakoti padalinimo baigti?

Kaip keičiasi kortų kombinacijų vertė atsižvelgiant į pozicijos faktorių? Kaip 100 procentų išnaudoti pranašumą, kurį įgaunate kartu su pozicija? Visą tai sužinosite ketvirtoje video pamokoje, kurią jums paruošė „PokerStars Pro“ komandos žvaigždės.

Anglų kalba įgarsintos video pamokos metu įgausite teorinių žinių apie pokerio strategiją. Kad šias žinias lengviau įsisavintumėte, jos tuoj pat bus iliustruotos pavyzdžiais iš gyvų pokerio turnyrų. Žaidybines situacijas po kaulelį išnarstys „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė, Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionas ir Pasaulio pokerio serijos (WSOP) auksinės apyrankės savininkas Joe Hachemas.

Linkime malonios peržiūros.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius