-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 02 13

Airijos UKIPT Korko pokerio etape – keturi lietuviai

Vasario 14-18 dienomis, populiarusis Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turas (UKIPT) svečiuosis Korko mieste. Jau dabar bilietus į šio festivalio pagrindinį turnyrą turi ir keturi lietuviai.
Mantas Puidokas
Mantas Puidokas / pokerstarsblog nuotr.
Temos: 2 Lietuviai Pokeris

Vykstant trečiajam UKIPT sezonui, šventė sugrįžta į antrąjį pagal dydį Airijoje, Korko miestą, kurį pastarąjį kartą itin sėkmingai sudrebino 2011 metais. Net keturias dienas pokerio entuziastai iš viso pasaulio kovos dėl UKIPT čempiono titulo ir turo trofėjų šalutiniuose festivalio turnyruose. 

Šio mūšio lauko neaplenks ir mūsiškiai. Jau šiuo metu keturi lietuviai yra užsigarantavę vietas prie UKIPT Korko etapo pagrindinio turnyro stalų. Pokerio profesionalai Tomas Bassus, Paulius Mikaliūnas ir turo vicečempiono titulą 2010 metais iškovojęs Mantas Puidokas, o taip pat ir žaidėjas slapyvardžiu „dainiauska“, 770 eurų vertės bilietus į šventę iškovojo kambaryje „PokerStars“ vykusiuose kvalifikaciniuose turnyruose. Tikimės, kad Korke svečiuosis ir daugiau Lietuvos vėliavą nešančių pokerio entuziastų. 

Šioje kovoje turo organizatorius „PokerStars.net“ pasirūpino ir garantuotu priziniu fondu. Stipriausi turnyro dalyviai pasidalins bent 250 000 eurų. 

Iš viso „Rochestown Park“ kazino vyksiančioje šventėje bus sužaista 12 turnyrų, kurių įpirkos svyruos nuo 110 iki 2 150 eurų. UKIPT ringe bus žaidžiami Holdem ir Omaha pokerio rūšių turnyrai. 

Kaip mūsiškiams seksis Airijoje, mūsų puslapyje skaitykite jau artimiausiomis dienomis.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius