Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 09

Antanas Guoga antirekordiniame WPT turnyre Venecijoje prizų nepasiekė

Istoriniame Italijos Venecijos mieste šiuo metu vyksta Pasaulio pokerio turo (WPT) Venecijos „Grand Prix“ turnyras, kuriame kovojo ir iš Lietuvos kilusi pasaulinė pokerio žvaigždė Antanas „TonyG“ Guoga. Deja, tarp prizininkų mūsiškiui prasibrauti nepavyko.
Antanas Guoga
Antanas Guoga

Antanas buvo tarp 88 žaidėjų, pasiekusių antrąją dieną ir nors lietuvis startavo su gan solidžiu 80 tūkst. žetonų kiekiu, žaidimas nesusiklostė ir jis pasitraukė iš kovos gerokai iki prizinių vietų.

Viso WPT Venecijos „Grand Prix“ pagrindiniame turnyre startavo 155 žaidėjai ir tai išties kuklus skaičius, lyginant su pernai šiame turnyre dalyvavusiais 523 žaidėjais. 2011 metais 3 tūkst. eurų įpirkos turnyre triumfavusiam Alessio Isaiai atiteko 380 tūkst. dolerių prizas.

Šįsyk organizatoriai nutarė padidinti turnyro įpirką iki 4 950 eurų ir tai buvo viena priežasčių, kodėl žaidėjų užsiregistravo gerokai mažiau. Dėmesio sumažėjimą taip pat lėmė Prancūzijoje vykęs Europos pokerio turo (EPT) Dovilio etapas, puikiai pademonstravęs vis didėjantį EPT populiarumo pranašumą prieš WPT turnyrus.

Šių metu WPT Venecijos „Grand Prix“ čempionui atiteks 229 800 eurų ir tai yra mažiausias pagrindinis prizas WPT istorijoje. Viso apmokamas vietas pasiekė vos 18 žaidėjų, o po trečios dienos liko 9 žaidėjai, tarp kurių pirmo ryškumo žvaigždžių nesimato. Turnyre pirmauja Simonas Ravnsbaekas, jamm ant kulnų mina šeimininkai Alessandro Longobardi ir Andrea Dato, o taip pat JAV profesionalas Jasonas Wheeleris.

Šiandien vyksianti ketvirtoji turnyro diena turėtų pamušti dar vieną rekorda – tapti trumpiausia. Ketvirta diena baigsis, kai iš devynių žaidėjų liks šeši, kurie rytoj sės prie šešiaviečio finalinio stalo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius