Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 31

Antanui Guogai skirta speciali „PokerStarsTV“ laida

Ryškiausia Lietuvos pokerio žvaigždė Antanas Guoga susilaukė išskirtinio „PokerStarsTV“ dėmesio. Tautiečiui skirtas situacijų rinkinys pasiekė internautus.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / pokerstarsblog.com nuotr.

„TonyG“ pseudonimu visame pasaulyje pažįstamas lietuvis ekscentrišku elgesiu prie pokerio stalų garsėja jau seniai. Į tai dėmesį atkreipė ir pokerio varžybų organizatoriai, todėl A.Guoga yra dažnas įvairių pokeriui skirtų televizijos projektų svečias.

Internetinės televizijos „PokerStarsTV“ redaktoriai parodė išskirtinį dėmesį lietuviui ir sumontavo situacijų rinkinį, kurio pagrindinis herojus – „TonyG“.

Grynųjų pinigų žaidimo „PokerStars.net Big Game“ filmavimo aikštelėje A.Guoga ne sykį sukėlė įtemptas situacijas. Dažnai jo taikiklyje atsirasdavo ir ryškiausios pokerio žvaigždės, kaip kad senas mūsiškio bičiulis Philas Hellmuthas. Beveik pusvalandžio trukmės vaizdo įraše turėsite galimybę stebėti, kokiose situacijose A.Guoga neieško žodžio kišenėje ir kaip tai paveikia jo oponentus.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius