Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 10

Antonio Esfandiari ir Philas Laakas pasirodys „Discovery“ TV kanalo laidoje

Bičiuliai, pokerio rekordininkai, kurių vardus žino visi kas domisi pokeriu, Antonio Esfandiari ir Philas Laakas, leidosi į dar vieną avantiūrą ir surengs pasirodymus „Discovery“ TV kanalo laidoje „Underground Poker“.
Philas Laakas ir Antonio Esfandiari / lasvegasweekly.com nuotr.
Philas Laakas ir Antonio Esfandiari / lasvegasweekly.com nuotr.
Temos: 2 TV Pokeris

Pagarsėję iššūkiais ir tarpusavio lažybomis A.Esfandiari ir Ph.Laakas susikūrė neeilinę reputaciją pokerio bendruomenėje. Nenuostabu, kad paskelbus apie šių žaidėjų ryžtą dalyvauti naujame projekte, internautai nedelsiant ėmėsi dėstyti lūkesčius komentaruose. Kol vieni būsimos laidos metu tikisi išvysti aštrius ir pavojingus pogrindžio žaidimus, kiti su viltimi laukia asmeninių žvaigždžių gyvenimų smulkmenų.

Pačios žvaigždės TV projekto nekomentuoja. Komentarų šykštūs kol kas ir projekto rengėjai. Yra teigiančių, kad projektas primins 2007-aisiais metais rodytą laidą „I Bet You“. Tą kartą A.Esfandiari ir Ph.Laakas keliavo po JAV ir dalyvavo dažniausiai slaptuose ir nelegaliuose grynųjų pinigų žaidimuose. Ši laida tęsėsi du sezonus, trečiasis, nors ir buvo žadėtas, eterio taip ir nepasiekė. 

VIDEO: I bet you

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius