Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 13

Blaivus protas pokerio superžvaigždei Samui Trickettui padėjo sutaupyti 50 tūkst. svarų

​Lažybos pokerio pasaulyje įprastas dalykas, tačiau kartais reikia atsisakyti to, kas įprasta, kad neatsidurtum netikėtai nemalonioje situacijoje. Šią pamoką Londone puikiai išmoko sėkmingiausias Didžiosios Britanijos pokerio profesionalas Samas Trickettas.
Samas Trickettas
Samas Trickettas / pokerupdate.com nuotr.
Temos: 2 Protas Pokeris

Kėlionės aplink pasaulį tai šen tai ten, sustojant sudalyvauti pokerio varžybose, milijonų verti žaidimai Makao ar daugiamilijoniniai laimėjimai tokiose kovose kaip „Big One for One Drop“ – tai įprasta S.Tricketto dienotvarkė. Ją paįvairinti viename Londono pokerio klube nusprendė senyvo amžiaus džentelmenas. 

Per pertraukėlę „Palm Beache“ pokerio klube Londone S.Trickettas susipažino su senyvo amžiaus vyru. Pokalbio metu paaiškėjo, kad abu domisi lažybomis ir vyriškis pasiūlė pokerio superžvaigždei sulaužti rankomis. S.Trickettas nesispyriojo ir lažybas įvertino 500 svarų sterlingų, tačiau jo oponento nedomino tokia suma ir nejučiomis rankų laužimo mini varžybų vertė pakilo iki 50 tūkstančių svarų sterlingų. Tačiau blaivus protas neapleido pokerio profesionalo ir, prieš leisdamasis į avantiūrą, S.Trickettas nusprendė pasidomėti oponentu, kuris labai norėjo pakelti statymus. 

Paaiškėjo, kad senyvo amžiaus lošėjas, bandąs įvilioti S.Trickettą į lažybas, šia veikla Londone užsiiminėja dažnai ir nė sykio nėra pralaimėjęs rankų laužimo mačo. Gavęs tokią informaciją, britas, aišku, atsisakė pasiūlymo ir grįžo prie pokerio stalo, kas veikiausiai padėjo jam sutaupyti 50 tūkstančių.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius