-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 09

Didžiausi lietuvių laimėjimai „PokerStars“ sekmadienio turnyruose – 115 ir 70 tūkst. litų

Lietuviai ir toliau skina laurus „PokerStars“ kambario pokerio kovose. Praėjusį savaitgalį mūsiškių slapyvardžiai buvo linksniuojami pasibaigus „The Big $109“, „The Bigger $55“ ir „Sunday Rebuy“ mūšiams.
Pokeris internetiniame „PokerStars“ kambaryje
Pokeris internetiniame „PokerStars“ kambaryje / 15min.lt nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Solidžiausią sumą, 46,2 tūkst. JAV dolerių, po trijų žaidėjų prizinio fondo dalybų susižėrė „stipanas“. Tai buvo ne tik didžiausias „The Bigger $55“ turnyro prizas, bet ir aukščiausias praėjusio savaitgalio lietuvių rezultatas. Po dalybų kovoje dėl garbės „stipanas“ finišavo antras.

Tai nebuvo vienintelis sėkmingas šio pokerio profesionalo pasirodymas savaitgalį. Penktadienį vykusiose „The Big $109“ varžybose įveikęs visus 1 150 oponentų tautietis savo sąskaitą papildė 14,7 tūkst. JAV dolerių prizu.

Finišo tiesiąją 109 dolerių įpirkos turnyre su atsipirkimais „Sunday Rebuy“ pasiekė du lietuviai. „AlGiNho“ tapo finalinio stalo „burbulo berniuku“ ir už 10 vietą iškovojo 3 681 dolerį, o „selinantis“ nužengė iki 4 pozicijos ir savo sąskaitą papildė 27 608 JAV doleriais. Viso šiame turnyre kovojo 1 217 internetinio pokerio mylėtojų.

Be to gausus būrys mūsiškių praėjusį savaitgalį „PokerStars“ kambaryje pasiekė pergalių, kurios buvo vertos 10 tūkst. dolerių neviršijančių prizų. Tikslų tokių žaidėjų sąrašą ir jų laimėjimus galite rasti mūsų rubrikos „Facebook“ paskyroje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius