Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 13

Didžiausio pokerio turnyro bilietų dalybose organizatoriai dengė permokas

Sekmadienio vakare virtualiuose pokerio mūšiuose paaiškėjo pirmi 15 žaidimo entuziastų, kurie užsitikrino vietas spalį vyksiančiame didžiausiame gyvo pokerio festivalyje Lietuvoje. Tiesa, atrankų finalų dalyvių skaičius buvo kiek kuklesnis nei tikėtasi, tad organizatoriams teko padengti dalį prizų savomis lėšomis.
asociatyvi nuotr.
asociatyvi nuotr.
Liepos 12 dienos vakare įvyko pirmieji didžiausio Lietuvos gyvo pokerio turnyro atrankų finalai, kurie išaiškino pirmus 15 dalyvių, išmėginsiančių jėgas spalio 8-18 dienomis vyksiančioje pokerio fiestoje. Festivalis drebins Vilniaus "Olympic Casino" pokerio klubą. Be €220 įpirkos pagrindinio turnyro su €100 tūkstančių garantuotu priziniu fondu, taip pat vyks €1,100 įpirkos "High Roller" mūšis ir keletas patrauklių šalutinių turnyrų.

Visgi pirmuose interneto atrankų finaluose dalyvavo kiek mažiau dalyvių nei tikėtasi, tad skirtumą tarp įpirkų ir garantijų teko padengti organizatoriams. Viso dviejuose atrankų finaluose pajėgiausi žaidėjai išsidalino 15 bilietų į €220 įpirkos pagrindinį turnyrą, bet iš €3,300 bendrų garantijų buvo padengta tik €2,528 ir žaidėjai mėgavosi beveik €800 permoka.

Didžiausio Lietuvoje gyvo pokerio festivalio atrankos tęsiasi. Kasdien 18:00, 19:00 ir 20:00 prasideda mažesni atrankiniai turnyrai, kuriuose kovojama dėl vietų sekmadienio finaluose. Jau ateinantį sekmadienį, liepos 19 d., sužinosime dar bent 7 gyvo turnyro dalyvius. Plačiau apie atrankas skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius