Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 01

Pokerio žaidėjas Dominykas Karmazinas atstovaus Lietuvai TV šou „Full Tilt Poker.net Pro Battle“

Naujojo TV šou „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ rengėjai pristatė pirmąjį iš dviejų Lietuvos pokerio profesionalų, kovosiančių su „PokerStars Pro“ komandos žvaigždėmis ir kitais geriausiais Rusijos pokerio meistrais. TV ekranuose vėl išvysime Dominyką Karmaziną.
Dominykas Karmazinas
Dominykas Karmazinas / Full Tilt Poker.net nuotr.

Po įspūdingo bronzinio pasirodymo Europos pokerio turo Didžiajame finale 2010-aisiais Dominykas Karmazinas tapo vienu ryškiausių jaunosios kartos Lietuvos pokerio profesionalų ir tokiu išlieka iki dabar, nepaisant to, kad tarptautinėje turnyrų arenoje pasirodo kiek rečiau. Jis gerai žinomas ir užsienio pokerio profesionalų tarpe, tad nieko keisto, jog vaikinas sulaukė kvietimo į naująjį “Full Tilt Poker.net” TV šou, skirtą Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos, Latvijos ir Lietuvos TV žiūrovams.

“Kvietimus į įvairius pokerio TV šou gaunu ir juose dalyvauju jau keletą metų. Kai kurie jų filmuojami vietinėms rinkoms, tad Lietuvos TV ekranų nepasiekia – pavyzdžiui, vasarą dalyvavau pokerio TV šou Čekijoje. Šiam rudeniui taip pat turiu keletą kvietimų, bet kol kas apsisprendžiau tik dėl “Full Tilt Poker Pro Battle”. – pasakojo D.Karmazinas, – Apsispręsti padėjo smagi patirtis pirmame šios kompanijos organizuotame TV šou – “Full Tilt Poker.net Baltic Challenge”. Žinau, kad šou rengianti kompanija dirba gerai, be to jis bus filmuojamas netoli Lietuvos – Ukrainos sostinėje Kijeve, į kurį visai noriu sugrįžti”.

Naujame šou Dominykas prie pokerio stalo kovos su tokiomis pokerio žvaigždėmis, kaip “PokerStars Pro” komandos atstovai Eugene Katchalovas, Ivanas Demidovas, Aleksandras Kravčenko ir Maksimas Lykovas. 

Lietuvis užtikrino, kad priešininkų vardai ir autoritetai jo tikrai negąsdina.

“Su rusų pokerio žvaigždėmis nemažai bendrauju pokerio kelionių metu ir sutariu tikrai gerai. Visai smagu su jais pasikalbėti kalba, kurios nesimokiau mokykloje, bet išmokau bendraudamas su bendraamžiais. Su daugeliu šou dalyvausiančių Rusijos pokerio žvaigždžių man yra tekę žaisti ne kartą, tad tikiuosi, kad šįsyk pavyks jiems gerai įkrėsti į kaulus ir tinkamai atstovauti Lietuvai šiame turnyre”, – šypsosi vaikinas.

Jis teigia neturintis ypatingų tikslų – svarbiausia gerai praleisti laiką. “Būčiau patenkintas, jei prieš kokį žinomą žaidėją pavyktų gerą blefą įraityti arba jį patį blefuojantį pagauti. Svarbiausia gerai sužaisti, o tada ir pergalės ateis”, – įsitikinęs jis.

“Full Tilt Poker.net Pro Battle” filmuoja Lietuvos TV prodiuserių kompanija “Frameshot”, mūsų šalies pokerio mylėtojams geriausiai pažįstama iš darbo prie prieš porą metų rodyto “Full Tilt Poker.net Baltic 

Challenge” TV šou. Organizatoriai kitą savaitę pristatys ir antrąjį profesionalą iš Lietuvos, be to jėgas kovoje su geriausiais Rusijos pokerio meistrais išmėgins ir Šarūnas Matulevičius, kuriam praėjusį sekmadienį „Full Tilt Poker“ kambaryje pavyko laimėti atrankinį turnyrą. Viliamės, kad artimiausiomis savaitėmis atrankose vietas iškovos ir daugiau Lietuvos pokerio žaidėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius