-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 06

Dvigubų garantijų sekmadienis didžiausio pokerio turnyro Lietuvoje atrankose

Didžiausio Lietuvos gyvo pokerio festivalio organizatoriai šį sekmadienį vėl dvigubina interneto atrankų garantuotus prizinius fondus. Savaitės finaluose bus išdalinta bent 14 €220 vertės bilietų į gyvus turnyrus. Garantijos taip pat dvigubėja ir kovose dėl vietų finaluose.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.

Iki didžiausios Lietuvos gyvo pokerio fiestos lieka vos daugiau nei mėnuo – šventė Vilniaus „Olympic Casino“ pokerio klube vyks spalio 8-18 dienomis. Daugiau informacijos galite rasti čia.

Festivalio €220 įpirkos pagrindinio turnyro garantuotas prizinis fondas vėl bus net €100,000. Žaidėjai taip pat galės rinktis iš patrauklių šalutinių turnyrų, įspūdingiausias kurių – „€1,100 High Roller“ mūšis.

Jau pusantro mėnesio vykstančios internetinės atrankos į gyvą turnyrą taip pat įgauna vis daugiau pagreičio. Antrą savaitę iš eilės organizatoriai nutarė dvigubinti sekmadienio turnyrų atrankas.

21:00 startuojantis „€10 Rebuy“ atrankų finalas dažniausiai išdalindavo po penkis gyvo festivalio bilietus, bet šįvakar turnyro garantija – net dešimt €220 vertės vietų. 22:00 prasidėsiančio „€25 Freezeout“ finalo garantuoti prizai taip pat kyla nuo 2 iki 4 kvietimų į gyvo pokerio festivalį.

Be to, dar lengviau patekti į atrankų finalus investavus mažiau. 19:00 prasidėsiančiame „€1 Rebuy“ satelite bus išdalinta 10 vietų į „€10 Rebuy“ finalą, o 20:00 vyksiantis „€4 Freezeout“ satelitas į „€25 Freezeout“ finalą pasiųs bent 4 geriausius žaidėjus.

Svarbi šių metų naujovė – bet kuris žaidėjas interneto atrankose gali pelnyti daugiau nei vieną gyvo festivalio bilietą. Festivalio metu jis šiuos bilietus galės panaudoti tiek pagrindinio turnyro įpirkoms, tiek registruodamasis į šalutines kovas.

Didžiausia Lietuvoje gyvo pokerio serija vyksta jau dešimtmetį ir kasmet perrašinėja Lietuvos pokerio rekordus. Dėl kelionių ribojimų šiemet organizatoriai festivalyje tikisi išvysti didžiąją daugumą Lietuvos pokerio žvaigždžių. Nepraleiskite progos pasivaržyti su šalies geriausiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius