Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 10

„Eureka“ pagrindiniame turnyre lietuvių nebeliko, į kuriozišką situaciją Prahoje pateko Egidijus Dovidaitis

Rekordinį žaidėjų skaičių priviliojusiame „Eureka“ pokerio turo mūšyje Prahoje pradėti dalinti prizai. Antroje turnyro dienoje išgyveno vos 57 žaidėjai. Lietuvių tarp trečiosios dienos žaidėjų nėra, tačiau ne visi mūsiškiai iš renginio traukėsi tuščiomis rankomis. Šalutiniuose festivalio mūšiuose dalyvaujantis Egidijus Dovidaitis, Čekijoje bus priverstas vienu metu žaisti prie dviejų stalų.
A.Duda Prahoje
A.Duda Prahoje / Tomas Stacha nuotr.

Rekordinėje kovoje dėl „Eureka“ čempiono titulo Prahoje startavo 1 738 žaidėjai. Tarp jų ir būrelis Lietuvos pokerio atstovų. Antroje dienoje stebėjome keturių mūsiškių pasirodymus. Justas Vaičiulionis, Vytautas Semaška ir žaidėjas prisistatęs Audriaus vardu, 1 100 eurų įpirkos turnyrą paliko dar prieš prizų dalybas, tad laureatų sąrašuose šį kartą matome tik vieną tautietį. Juo tapo 203-ioje pozicijoje finišavęs Vitalijus Zabelovič. Mūsiškiui įteiktas 1 930 eurų prizas.

Iš viso prizininkų sąrašą Prahoje papildys 255 vardai. Didžioji dalis vietų čia jau pasidalinta, beliko 57 ištvermingiausieji, kurie dar sykį kortas sukryžiuos trečioje turnyro dienoje. Jų priešakyje žingsniuoja Europos pokerio turo (EPT) finalininkas iš Čekijos Antoninas Duda. Lyderio sąskaitoje per 1,7 milijoną turnyro valiutos. 

Antrąją dieną išgyveno ir Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) finalininkas Lucas Blanco (1 325 000 žetonų), UKIPT čempionas Sergio Aido (707 000 žetonų) ir kiti, mažiau žinomi žaidėjai. Jie kovą dėl „Eureka“ čempiono titulo ir 280 000 eurų apdovanojimo tęs gruodžio 10-ąją. 

Reikia paminėti, kad mūsiškiai, nesublizgėję „Eureka“ turo pagrindiniame turnyre, Prahoje nesėdi rankų sudėję. Egidijus Dovidaitis šauniai startavo 330 eurų įpirko „Eureka Prague Cup“ kovoje.Tačiau šios varžybos ne vienintelės, kuriose šiuo metu dalyvauja lietuvis. Kiek anksčiau jis laimėjo kvalifikacinę kovą dėl vietos 2 200 eurų įpirko „Eureka High Roller“ turnyre. Taigi mūsiškiui teks suktis kaip išmano ir vienu metu žaisti dvejose skirtingose kovose. Plačiau apie tai jau netrukus skaitykite mūsų rubrikoje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius