-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 05 14

Gusas Hansenas desperatiškai bando susigrąžinti prarastą reputaciją

„Full Tilt Poker“ kambario ambasadorius Gusas Hansenas toliau išgyvena košmarą. Aštuoniolika mėnesių iš eilės jam nepavyksta nutraukti nesėkmių serijos. Pralaimėjimai auga, o „Didysis danas“, kaip kartais vadinamas šis pokerio meistras, desperatiškai bando susigrąžinti prarastus pinigus, pasitikėjimą savimi ir reputaciją.
Gusas Hansenas
Gusas Hansenas / onlinepoker.net nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Dar visai neseniai G.Hansenas pranešė apie tai, kad jis planuoja palikti aukščiausių statymų grynųjų pinigų žaidimų ringą. Tuomet jo pastarųjų 18-os mėnesių suvestinėje buvo minus 17 milijonų dolerių. Tačiau „Didysis Danas“ kol kas tęsia pasirodymus minėtuose žaidimuose ir savo nuostolius padidino dar milijonu.

„Mano galva daugelis aukščiausių statymų žaidimų meistrų reguliariai žaidžiančių "Full Tilt Poker" kambaryje turi pranašumą prieš Gusą. Supraskite mane teisingai, neteigiu, kad Gusas prastas žaidėjas, ar kad jam reikėtų žaisti mažesnius žaidimus, tačiau pralaimėjimų suma didės, jeigu jis skubiai nekeis savo žaidimo kokybės. Stebiu jo žaidimą ir nuolatos matau akivaizdžių klaidų“, – sakė nuolatinis G.Hanseno varžovas prie grynųjų pinigų žaidimų stalų Danielis Catesas. 

Per pastarąjį mėnesį G.Hanseno pokerio kapitalas aptirpo dar milijonu dolerių, kas lėmė, kad bendroje suvestinėje profesionalo nuostoliai siekia 18 milijonų dolerių. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius