-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 02

Gusas Hansenas keičia specializaciją: pokeryje patirtus nuostolius ketina susigrąžinti žaisdamas nardais

Pirmo ryškumo pokerio žvaigždė Gusas Hansenas šiuo metu išgyvena ne patį geriausią savo karjeros laikotarpį. Profesionalo nuostoliai internete šiuo metu siekia 11 milijonų. Tačiau panašu, kad „Didysis Danas“, kaip kartais vadinamas šis meistras, rado vaistų nuo šios chroniškos nesėkmių serijos.
Gusas Hansenas
Gusas Hansenas / cardplayer.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Dar prieš kelias savaites rašėme apie tai, kad G.Hanseno nesėkmių periodas tęsiasi. Skubame pasidalinti naujausiomis žiniomis – panašu, kad ši žvaigždė rado naują aukso gyslą, kuri turėtų padengti per pastaruosius metus patirtus nuostolius.

Kolegos iš vieno užsienio internetinio portalo, paklausė „Didžiojo Dano“ kodėl pastaruoju metu vis rečiau jį matome didžiuosiuose gyvo pokerio turnyruose. Profesionalas patikino, kad jis nedingo iš pokerio pasaulio, tiesiog šiuo metu pelną jis gauna žaisdamas nardais.

Vienas seniausiu stalo žaidimų pasaulyje, skirtas dviems žaidėjams, pasirodo gali būti pelningas. G.Hanseno atsakymas į klausimą, kokio lygio varžybose jis dalyvauja, buvo paprastas – meistras įvardijo septyniaženklę sumą, kurią, pasak jo paties, jis laimėjo žaisdamas nardais per pastarąjį pusmetį. Kokia tiksliai tai suma, neįvardijama, tačiau susiorientuoti situacijoje padeda kita istorija.

Praėjusią liepą vykstant Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindiniam turnyrui, G.Hanseno buvo pasigesta antroje mūšio dienoje. Pasirodo, to priežastis – taip pat nardai. Tada žaisdamas šį žaidimą danas tikino pasiekęs 2,5 milijono dolerių pelną, tad praleisti WSOP pagrindinio turnyro antrąją dieną buvo pelningas sprendimas.

Ar pavyks G.Hansenui Nardų kovose susigrąžinti pokerio ringe prarastus pinigus, parodys laikas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius