Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 28

„High Roller“ interneto atrankose jau nuo šiandien dvigubinamos garantijos

Iki didžiausio Lietuvos gyvo pokerio festivalio likus vos daugiau nei savaitei vis labiau įsibėgėja ir virtualūs atrankų turnyrai. Organizatoriai nuo šiandienos dvigubina garantuotus bilietus visuose „High Roller“ turnyro atrankiniuose mūšiuose.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.

Per beveik 3 mėnesius atrankų internete jau paaiškėjo net 129 laimingieji, kurie užsitikrino €220 vertės bilietus į didžiausią Lietuvoje gyvo pokerio festivalį, kuris vyks spalio 8-19 dienomis Vilniaus „Olympic Casino“ pokerio klube. Šios virtualios atrankos tęsis kasdien iki pat festivalio ir net jo pradžioje. Organizatoriai planuoja viso išdalinti virš 160 bilietų, o geriausia naujiena šiemet ta, kad bet kuris žaidėjas gali internete laimėti neribotą kiekį gyvo festivalio bilietų, kuriuos galės išnaudoti ne tik pakartotinėms įpirkoms pagrindiniame turnyre, bet ir bet kuriuose šalutiniuose mūšiuose.

Vakar (sekmadienį) taip pat buvo sužaistas ir pirmasis „High Roller“ atrankų finalas, kuriame paaiškėjo pirmas laimingasis, užsitikrinęs vietą prestižiniame €1,100 įpirkos „High Roller“ mūšyje.

Matydami ženklų susidomėjimą brangiausiu Lietuvos pokerio metų turnyru organizatoriai jau nuo šios savaitės dvigubina visas garantijas „High Roller“ atrankose. Sekmadienį, spalio 4d., vyksiančiame „High Roller“ atrankų finale garantuojami dar du €1,100 bilietai.

Į „€25 Rebuy“ finalą galima prasibrauti ir investavus gerokai mažiau – kasdien 19:30 startuoja „€2 High Roller“ satelitas su atsipirkimais. Ir jei praeitą savaitę šiuose satelituose buvo garantuojama po 2 finalo bilietus, tai jau nuo šio vakaro žaidėjai pelnys mažiausiai po keturias €25 vertės vietas sekmadieniniame finale.

Pilną didžiausios Lietuvos pokerio fiestos tvarkaraštį rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius