Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 08

Joe Cada pataria naujajam pasaulio pokerio čempionui: „Turi būti velniškai atsargus“

Jeigu kas nors ir supranta naująjį Pasaulio pokerio čempioną Ryaną Riessą, tai pokerio profesionalas Joe Cada. Abu žaidėjai yra iš Mičigano. Abu tapo Pasaulio čempionais būdami labai jauni. Pergalės akimirką abu pelnė po kiek daugiau nei 8 milijonus dolerių. Skandalingai karjerą pradedantį R.Riessą, J.Cada pasveikino perspėjimais.
Ryanas Riessas
Ryanas Riessas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.


„Jis gaus daugybę dėmesio iš skirtingų žmonių. Jeigu Ryanas nesugebės greitai atsirinkti, kas yra kas, jo laukia sunkūs laikai“, – sakė J.Cada. „Visi stengsis palenkti R.Riessą į savo pusę. Kai kurie dėl šlovės. Kiti dėl pinigų. Bus netgi tokių, kurie sieks jį apmulkinti ir apšvarinti. Bus ir tokių, kurie nenorėdami duos jam netikusių patarimų. Šiuo metu geriausias jo draugas yra šeima. Kuri buvo iki šiol ir liks po to, kai jo vietą užims kas nors kitas“. 

Joe Cada
Joe Cada

Pats J.Cada po pergalės Pasaulio pokerio čempionate 2009 įsigijo namą, šiek tiek nekilnojamo turto Kanadoje, kur iki šiol lankosi žaisti internetinio pokerio ir keletą vandens motociklų. Be to, čempionas atidarė „Pokerio, kitų sporto šakų ir grilio“ restoraną, kuris šiuo metu uždarytas. Galbūt panašius patarimus J.Cada turėjo galvoje sakydamas: „Bus ir tokių, kurie nenorėdami duos jam netikusių patarimų“.

Primename, kad savo čempiono metus R.Riessas pradėjo nuo skandalo pasivadindamas „Geriausiu Pasaulio pokerio žaidėju“. Plačiau apie tai skaitykite čia. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius