Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 17

Justas Semaška papildė prizininkų sąrašą Londone vykusiame pokerio turnyre

Londone lietuvis prasibrovė iki prizinių „Unibet Open“ turnyro vietų, Lenkijai atstovaujantis pokerio profesionalas antrą kartą per šiuos metus pasiekė finalinį šio pokerio festivalio pagrindinio turnyro stalą, o nugalėtojo karūna pasipuošė britas.
Justas Semaška
Justas Semaška / pokernews.lt nuotr

Rugsėjo 13 d. Londone septyni lietuviai stojo į kovą „Unibet Open“ pagrindinio turnyro 1A dienoje. Du iš jų mūšyje pasirodė sėkmingai ir iškovojo teisę grįžti prie stalų antrosios dienos metu. Apie tai galite pasiskaityti čia. 1B dienos metu dar penki mūsiškiai išbandė jėgas tarptautiniame pokerio ringe.

Mantas Visockis, Povilas Leškauskas, Arnoldas Merkelis, Justas Semaška ir Mindaugas Šimkus papildė antrosios startinės dienos žaidėjų sąrašą. Pokerio mūšis Londone nebuvo lengvas ir vienintelis J.Semaška išgyveno pirmąjį turnyro etapą, į antrąją dieną išsinešdamas 27 100 žetonų.

Antrąją dieną J.Semaška pradėjo drauge su Matu Dilpšu bei  Ovidijum Šlimu. Tautiečiai prie pokerio stalų grįžo drauge su 129 oponentais. Pirmasis mūsiškių tarpe suklupo M.Dilpšas. Jau ketvirtajame antrosios dienos lygyje kauniečio pavardės tarp prizų siekiančių turnyro dalyvių nebeliko. Nepasisekė ir O.Šlimui. Jis turnyrą paliko po to kai jo tūzo ir damos kombinacija nesugebėjo paprieštarauti oponento tūzo ir karaliaus duetui. O.Šlimas finišavo 42 pozicijoje – likus vos keletui žingsnių iki prizų. 36 šio turnyro dalyviai šį sykį įrašė savo vardus į prizininkų sąrašą. Vietą tarp jų iškovojo ir J.Semaška. Tautietis finišavo 32-as ir savo sąskaitą papildė 2 080 svarų sterlingų.

„Unibet Open“ Londono etapo čempiono titulas ir pagrindinis prizas, kurį sudarė 85 050 svarų sterlingų, atiteko britui Pratikui Ghatge. Antroji vieta ir 60 500 svarų laimėjimas šį sykį nukeliavo į Lenkijai atstovaujančio Tomaszo Kozubo rankas.

Beje, šis žaidėjas antrą kartą per šiuos metus pasiekė finalinį „Unibet Open“ serijos pagrindinio turnyro stalą. Vasario mėnesį vykusiame Prahos etape šis žaidėjas finišavo šeštas. 43 090 svarų sterlingų ir bronzos medalis atiteko britui Gavinui Eley. Ryškiausią žvaigžde, pasiekusia šio turnyro prizus, tapo pokerio legenda iš Švedijos Chrisas Bjorinas. Veteranas finišavo 22 pozicijoje ir prie savo pokerio laimėjimų pridėjo dar 2 455 svarus sterlingus.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius